Libnet.ro
UNICEF

19:15

Mai multi bani la Prima Casa: Fondurile destinate ANL vor fi realocate catre orice tip de locuinte

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mai multi bani la Prima Casa: Fondurile destinate ANL vor fi realocate catre orice tip de locuinte

Guvernul va realoca sumele neutilizate ca garantii in programul Prima Casa pentru achizitiile de locuinte construite de ANL, din plafonul de 500 milioane de lei, astfel incat sa poata fi folosite pentru orice tip de locuinta in cadrul programului, pe. continuă pe Wall-Street Ro

Cum platesc toti romanii accizele pe carburanti, energie electrica sau cafea la un curs fictiv leu-euro de 4,74 lei. Inventia Guvernului pentru a obtine mai multi bani din accize

Leul a fost stabil pe tot parcursul anului 2014, nu au existat oscilatii mari, cursul mediu fiind de circa 4,45 lei pentru un euro. Este o situatie fericita, avand in vedere ca volatilitatea cursului de schimb se regaseste imediat in preturi. Teoretic. Practic, Guvernul a facut in asa fel incat sa creasca preturile la toate produsele de pe urma carora ar putea obtine venituri din accize. A stabilit un curs valutar care nu exista, mult mai mare decat cel care este in realitate, doar ca sa incaseze mai mult din accize. Pentru tot anul 2014, cursul de schimb pentru accize este de 4,738 lei/euro, conform unei Ordonante a Guvernului. Astfel, preturile la tot ce inseamna produs accizabil carburanti, energie electrica, alcool, tutun, cafea, produse de lux) sunt formate dupa un curs cu 6,4% mai mare decat cel real, platitorii fiind toti consumatorii.

Mai multi bani pentru Andreea Chitu, vicecampioana mondiala la judo

Premiul Andreei Chitu pentru medalia de argint obtinut la Mondialele de judo din Rusia, de 18. 500 de lei, dar si primele antrenorilor ei, vor fi dublate.

Sumele nefolosite de ANL pentru Prima Casa vor fi realocate pentru toate tipurile de locuinte

Guvernul va realoca sumele neutilizate ca garantii in programul Prima Casa pentru achizitiile de locuinte construite de ANL, din plafonul de 500 milioane de lei. Acestea vor putea fi folosite pentru orice tip de.

eJobs.ro: Cei mai multi candidati care aplica de pe tableta sau smartphone au peste 10 ani de experienta

Aproximativ 30% dintre utilizatori acceseaza eJobs. ro si aplica la job-uri de pe device-urile lor mobile. Cei care aplica cel mai mult la un job de pe tableta sau smartphone sunt candidatii cu peste 10 ani de experienta, urmati de cei aflati la inceput.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2597 seconds )