Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mai multi copii care ieseau de la o scoala din Siria, bombardati de fortele turce. Bilantul mortilor si al ranitilor

B1 B1,
Mai multi copii care ieseau de la o scoala din Siria, bombardati de fortele turce. Bilantul mortilor si al ranitilor

Cel putin noua persoane, printre care si opt copii, au murit in urma unor bombardamente ale fortelor turce si ale factiunilor siriene sustinute de acestea in nord-vestul Siriei, transmite Agerpres, care. continuă pe B1

Mai multi romani care se intorceau acasa, talhariti cu cutitul la gat intr-o benzinarie din Ungaria

Mai multi romani care se intorceau acasa cu un autocar, din Franta, au fost talhariti cu cutitul la gat intr-o benzinarie din Ungaria. Totul s-a intamplat in urma cu cateva zile, atunci cand.

Mai multi romani care se intorceau acasa, talhariti cu cutitul la gat intr-o benzinarie din Ungaria

Mai multi romani care se intorceau acasa cu un autocar, din Franta, au fost talhariti cu cutitul la gat intr-o benzinarie din Ungaria.

Proiectul Scoala din Valiza ia amploare

In urma cu un an si jumatate, a fost lansat proiectul Scoala din Valiza, finantat de Fundatia Vodafone Romania si desfasurat de catre Fundatia World Vision Romania, in zece scoli din mediul rural din judetele Vaslui, Ilfov, Ialomita, Cluj, Brasov si Valcea. Acesta consta intr-o platforma de e-learning si o valiza mobila dotata cu echipamente de tehnologie. Proiectul s-a extins considerabil in anul 2019, ajungand de la 3. 700, la 8. 000 de beneficiari, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Imagini socante filmate pe litoral! O spuma densa si toxica a acoperit plaja, in timp ce mai multi copii ignora pericolul

Imagini surprinzatoare au fost filmate pe o plaja din India, unde o spuma densa a acoperit litoralul, spre incantarea copiilor care au iesit la joaca. Imaginile au fost surprinse pe plaja Marina Beach din.

Subiectele zilei: Zeci de lucrari care incurca traficul din Capitala sunt verificate de politisti; Nou scandal in Franta: Armata, indignata de caricaturile din Charlie Hebdo despre soldatii ucisi in Mali; CTP: Imperialist american, cadea-ti-ar bomba in o

De Ziua Nationala ne distrugem istoria: azi au intrat cu buldozerul peste mai multe planoare istorice de la IAR Brasov. Povestea din spatele fotografiei cu copiii dusi cu caruta la scoala: pustii stau fara parinti, scoala nu-i ajuta cu microbuzul, iar unchiul se descurca cum poate.

Utile: S-a descoperit cauza pentru care tot mai multi romani se imbolnavesc de cancer; Doua semne timpurii ale cancerului de colon, adesea ignorate

Evolutia bolilor autoimune a avut loc odata cu evolutia umana, iar acest lucru inca se intampla. Mutatiile genetice care ne permit sa luptam cu infectiile creeaza. Varicele se trateaza cel mai bine iarna. Amanarea inseamna doar complicatii si riscuri. Varicele sunt dilatatii patologice si permanente ale venelor ce apartin sistemului.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista...

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

Presedintele Klaus Iohannis a ridicat la rangul de ambasador mai multi diplomati. Lista completa a decretelor semnate de seful statului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretele prin care mai multor diplomati romani li s-a acordat gradul diplomatic de ambasador, anunta Administratia Prezidentiala prin intermediul unui comunicat.

De ce tot mai multi doctori au trecut pe TikTok si cum ii ajuta asta pe tineri

TikTok a devenit o aplicatie extrem de populara in randul tinerilor. Dar se pare ca si medicii considera ca se pot folosi de reteaua de socializare. Si au ajuns sa o foloseasca tot mai.

UPDATE Atac cu cutitul si la Haga, Olanda: mai multi raniti Atacatorul este inca in libertate

Politia olandeza anunta ca mai multe persoane au fost ranite prin injunghiere, vineri, intr-un atac cu cutitul comis pe o strada comerciala din orasul Haga, transmite Reuters. 30 Televiziunea publica olandeza a transmis ca atacul cu cutitul de la Haga nu pare sa fie de natura terorista, informeaza agentia Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )