Libnet.ro
UNICEF

14:30

Mai multi romani care se intorceau acasa, talhariti cu cutitul la gat intr-o benzinarie din Ungaria

Antena3 Antena3,
Mai multi romani care se intorceau acasa, talhariti cu cutitul la gat intr-o benzinarie din Ungaria

Mai multi romani care se intorceau acasa cu un autocar, din Franta, au fost talhariti cu cutitul la gat intr-o benzinarie din Ungaria. Totul s-a intamplat in urma cu cateva zile, atunci cand. continuă pe Antena3

Mai multi romani care se intorceau acasa, talhariti cu cutitul la gat intr-o benzinarie din Ungaria

Mai multi romani care se intorceau acasa cu un autocar, din Franta, au fost talhariti cu cutitul la gat intr-o benzinarie din Ungaria.

Unde si-a facut luna de miere Adelina Pestritu. Multi romani doar viseaza sa ajunga acolo. O sa cumpar tot!

Adelina Pestritu este casatorita cu Virgil Steblea din luna iulie a acestui an, insa abia acum cateva zile cei doi au reusit sa plece in luna de miere. Vedeta a publicat pe Youtube un filmulet in care le arata fanilor ei cum a aratat mica lor vacanta, cum s-au rasfatat si cu ce au venit .

Electrica a dat in judecata mai multi directori si administratori

Furnizorul si distribuitorul de energie Electrica a dat in judecata mai multi directori si administr.

Isarescu: Corectia deficitului extern trebuie facuta prin corectia deficitului public. Trecem printr-un moment mai greu, dar care e administrabil

Corectia deficitului extern trebuie facuta prin corectia deficitului public. Cresterea cursului nu face decat sa creasca povara finantarii deficitului. Sprijin cu toate fortele ideea de a se termina cu arieratele din buget, a spus joi Guvernatorul BNR Mugur Isarescu. 80% din deficitul extern vine din deficitul fiscal si atunci sa terminam cu discutiile despre curs. intr-adevar, acum avem o problema cu deficitul. Dupa ce rezolvam aceasta problema putem apoi discuta despre pensii. Trebuie sa intelegem ca trecem printr-un moment mai greu, dar care e administrabil, a adaugat Isarescu.

UPDATE Atac cu cutitul si la Haga, Olanda: mai multi raniti Atacatorul este inca in libertate

Politia olandeza anunta ca mai multe persoane au fost ranite prin injunghiere, vineri, intr-un atac cu cutitul comis pe o strada comerciala din orasul Haga, transmite Reuters. 30 Televiziunea publica olandeza a transmis ca atacul cu cutitul de la Haga nu pare sa fie de natura terorista, informeaza agentia Reuters.

Presedintele Klaus Iohannis a ridicat la rangul de ambasador mai multi diplomati. Lista completa a decretelor semnate de seful statului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretele prin care mai multor diplomati romani li s-a acordat gradul diplomatic de ambasador, anunta Administratia Prezidentiala prin intermediul unui comunicat.

Mondelez: Snacking-ul global, in crestere. Tot mai multi consumatori opteaza pentru o gustare in locul meselor

Pentru consumatorii din intreaga lume, rolul pe care alimentele il joaca in sanatate si starea de bine este din ce in ce mai important; oamenii au in vedere din ce in ce mai mult modul in care portiile mai mici - gustarile - le influenteaza starea de.

Maria Grapini si Cristian Terhes, ambii din PSD, sunt singurii eurodeputati romani care NU au votat pentru validarea Comisiei von der Leyen

Social-democratii Maria Grapini si Cristian Terhes sunt singurii eurodeputati romani din totalul de 32 care nu au votat pentru validarea Comisiei von der Leyen, ci s-au abtinut, potrivit Calea Europeana. Chiar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )