Libnet.ro
UNICEF

18:30

Mai multi detinuti au evadat cu mitraliere si munitie dintr-o inchisoare din Unganda

B1 B1,
Mai multi detinuti au evadat cu mitraliere si munitie dintr-o inchisoare din Unganda

Mai multi detinuti dintr-o inchisoare din Unganda aupreluat miercuri controlul de la gardieni,iar 219 din ei au evadat, au anuntat autoritatile citate de Reuters. Autoritatile au inceput urmarile. continuă pe B1

Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din instagram. Surprize in top

Sa fii influncer nu doar ca este la moda, dar este si o sursa de bani. Iar asta pentru ca o anumita persoana care are multi urmaritori reuseste sa determine firmele sa-i de bani de pentru promovare. Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din Instagram Dupa cum spun specialistii, cateva .

Constanta: Tanara de 22 ani, arestata dupa ce a agresat doua femei intr-un bar, trei agenti de paza si apoi mai multi politisti

O tanara de 22 de ani, posibil drogata, s-a batut cu alte femei intr-un local din Constanta, cu trei agenti de la o firma de securitate chemati sa aplaneze conflictul, dar si cu mai multi politisti, relateaza Mediafax.

Mai multi detinuti au obtinut, prin escrocherie, peste un milion de lei de la colegii lor din celule

Trei detinuti, dar si alte trei persoane aflate in libertate, printre care si doua femei au format un grup infractional si estorcau bani de la colegii de celule, sub pretextul facilitarii eliberarii acestora din detentie.

La doua zile de la inceperea noului an scolar, doua colegii din Suceava au intrat in scenariul rosu. Mai multi profesori au fost diagnosticati cu Covid-19

La doua zile de la inceperea noului an scolar, doua unitati de invatamant din Suceava intra in scenariul rosu, dupa ce mai multe cadre didactice au fost depistate cu noul coronavirus, a declarat, in.

Cum a reusit o fata sa bata noua persoane, dintre care patru politisti si trei bodyguarzi. Putea si mai multi

Tanara din Constanta, in varsta de 22 de ani, care a batut nu mai putin de noua persoane, a fost arestata preventiv. Printre victimele batausei s-au numarat patru politisti si trei agenti de paza.

CEI MAI MULTI ELEVI AU REVENIT LA SCOALA La Buzau, cazurile de COVID-19 sunt in scadere

Transmiterea comunitara a virusului SARS-CoV-2 pare sa dea semne de incetinire in Buzau, judetul fiind plasat in statisticile Institutului National de Sanatate Publica pe un tren descendent. Concret, in ultimele doua saptamani in judet au fost inregistrate mai putine cazuri de imbolnavire, iar majoritatea cazurilor noi au provenit din focare, astfel ca situatiile au putut fi tinute sub control in acele spatii.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )