Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multi detinuti romani au protestat intr-o inchisoare din Sicilia.

România Liberă România Liberă,
Mai multi detinuti romani au protestat intr-o inchisoare din Sicilia.

Doisprezece detinuti romani au protestat, aproximativ 20 de ore, blocandu-se in celula unei inchisori din Sicilia, denuntand conditiile de incarcerare, protestul incetand dupa interventia consulului Romaniei, informeaza Mediafax. Cei 12 romani au denuntat conditiile din Penitenciarul sicilian Poggioreale, unde sunt in total 2. 800 de detinuti, desi sunt doar 1. 500 de locuri. Protestul a inceput joi dimineata, cei 12 blocandu-se intr-o celula, unde au facut zgomote cu obiectele pe care le-au . continuă pe România Liberă

Doisprezece detinuti romani au protestat intr-o inchisoare din Sicilia

Doisprezece detinuti romani au protestat, aproximativ 20 de ore, blocandu-se in celula unei inchisori din Sicilia, denuntand conditiile de incarcerare, protestul incetand dupa interventia consulului.

Mihai Stoica, audiat de politia din Skopje dupa ce a agresat mai multi jurnalisti inainte de antrenamentul oficial al Stelei

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a fost audiat de politia din Skopje dupa ce a agresat mai multi jurnalisti romani inainte de antrenamentul oficial al campioanei Romaniei la fotbal n. r. pentru meciul cu Vardar, din turul doi preliminar al Champions League).

Mihai Stoica, amendat de Tribunalul din Skopje dupa ce a agresat mai multi jurnalisti inainte de antrenamentul oficial al Stelei - MM a pledat vinovat

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a fost audiat de politia din Skopje dupa ce a agresat mai multi jurnalisti romani inainte de antrenamentul oficial al campioanei Romaniei la fotbal n. r. pentru meciul cu Vardar, din turul doi preliminar al Champions League). UPDATE: Reporterul agresat n. r. Alexandra Tanasescu) si-a scos certificat medico-legal. UPDATE 2: Mihai Stoica a mers la tribunal, pentru stabilirea faptelor. Oficialul Stelei a pledat vinovat. Instanta va lua o decizie. UPDATE 3: Mihai Stoica a fost gasit vinovat de Tribunal, oficialul Stelei fiind amendat cu 25. 000 de denari aproximativ 400 de euro). In plus, Stoica va suporta si cheltuielile de judecata.

Protest al unor detinuti romani intr-o inchisoare din Sicilia: S-au blocat intr-o celula, denuntand conditiile de incarcerare

In jur de 12 detinuti romani au protestat, joi, intr-o inchisoare din Sicilia, denuntand conditiile de incarcerare, relateaza Mediafax. Detinutii s-au blocat timp de 20 de ore intr-o celula, protestul.

12 detinuti romani au stat baricadati 20 de ore intr-o celula dintr-o inchisoare siciliana, protestand fata de conditiile de incarcerare

Un grup de detinuti romani s-a baricadat, aproximativ 20 de ore, intr-o celula a inchisorii Poggioreale din Sicilia, in semn de protest fata de conditiile de incarcerare. Romanii au incetat protestul abia dupa interventia consulului Romaniei.

General sirian: Omar Hayssam a fost tinut intr-o inchisoare din Irak. Siria nu are legatura cu aducerea teroristului in Romania

Omar Hayssam a fost tinut intr-o inchisoare din Irak, a declarat un general sirian pentru Vocea Rusiei. Acesta spune ca Siria nu are nicio legatura cu transferul omului de afaceri in Romania. Mai mult, generalul.

OCDE: Franta, tara care aloca cei mai multi bani pentru cheltuielile sociale

Franta continua sa ramana tara care aloca cei mai multi bani pentru cheltuielile sociale, care ar urma sa atinga in acest an 33% din Produsul Intern Brut, conform presei internationale.

ASF a dispus in premiera ca o firma delistata in urma cu mai multi ani sa reintre la tranzactionare

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a decis, in premiera, ca o firma delistata in urma cu mai multi ani sa reintre la tranzactionare pe piata Rasdaq, dupa ce decizia AGA privind delistarea a fost anulata in instanta.

Studiul care il contrazice pe Ponta: 4 din 5 tineri vor sa plece peste hotare pentru mai multi bani

Contextul economic actual ii determina pe din ce in ce mai multi tineri sa isi doreasca un loc de munca in afara granitelor. Un studiu realizat de SmartDreamers arata ca4 din 5 tineri vor sa plece peste hotare pentru mai multi bani, in pofida.

INFOGRAFIC: 4 din 5 tineri vor sa plece peste hotare pentru mai multi bani

Contextul economic actual ii determina pe din ce in ce mai multi tineri sa isi doreasca un loc de munca in afara granitelor. Un studiu realizat de SmartDreamers arata ca4 din 5 tineri vor sa plece peste hotare pentru mai multi bani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )