Libnet.ro
UNICEF

9 Mai.

OCDE: Franta, tara care aloca cei mai multi bani pentru cheltuielile sociale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OCDE: Franta, tara care aloca cei mai multi bani pentru cheltuielile sociale

Franta continua sa ramana tara care aloca cei mai multi bani pentru cheltuielile sociale, care ar urma sa atinga in acest an 33% din Produsul Intern Brut, conform presei internationale. continuă pe Ziarul Bursa

Studiul care il contrazice pe Ponta: 4 din 5 tineri vor sa plece peste hotare pentru mai multi bani

Contextul economic actual ii determina pe din ce in ce mai multi tineri sa isi doreasca un loc de munca in afara granitelor. Un studiu realizat de SmartDreamers arata ca4 din 5 tineri vor sa plece peste hotare pentru mai multi bani, in pofida.

ASF a dispus in premiera ca o firma delistata in urma cu mai multi ani sa reintre la tranzactionare

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a decis, in premiera, ca o firma delistata in urma cu mai multi ani sa reintre la tranzactionare pe piata Rasdaq, dupa ce decizia AGA privind delistarea a fost anulata in instanta.

INFOGRAFIC: 4 din 5 tineri vor sa plece peste hotare pentru mai multi bani

Contextul economic actual ii determina pe din ce in ce mai multi tineri sa isi doreasca un loc de munca in afara granitelor. Un studiu realizat de SmartDreamers arata ca4 din 5 tineri vor sa plece peste hotare pentru mai multi bani.

Bulgaria: Mai multi deputati si ministri au fost blocati de protestatari in cladirea parlamentului

Cateva zeci de parlamentari, trei ministri, mai multi ziaristi si reprezentanti ai sindicatelor au ramas blocati in cladirea parlamentului bulgar, dupa ce mai multe mii de manifestanti au blocat, ieri seara, toate iesirile, conform surselor de presa.

Bulgaria: Mai multi deputati si ministri au fost blocati de protestatari in cladirea parlamentului

Cateva zeci de parlamentari, trei ministri, mai multi ziaristi si reprezentanti ai sindicatelor au ramas blocati in cladirea parlamentului bulgar, dupa ce mai multe mii de manifestanti au blocat, marti.

Mihai Stoica, audiat de politia din Skopje dupa ce a agresat mai multi jurnalisti inainte de antrenamentul oficial al Stelei

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a fost audiat de politia din Skopje dupa ce a agresat mai multi jurnalisti romani inainte de antrenamentul oficial al campioanei Romaniei la fotbal n. r. pentru meciul cu Vardar, din turul doi preliminar al Champions League).

Mihai Stoica, amendat de Tribunalul din Skopje dupa ce a agresat mai multi jurnalisti inainte de antrenamentul oficial al Stelei - MM a pledat vinovat

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a fost audiat de politia din Skopje dupa ce a agresat mai multi jurnalisti romani inainte de antrenamentul oficial al campioanei Romaniei la fotbal n. r. pentru meciul cu Vardar, din turul doi preliminar al Champions League). UPDATE: Reporterul agresat n. r. Alexandra Tanasescu) si-a scos certificat medico-legal. UPDATE 2: Mihai Stoica a mers la tribunal, pentru stabilirea faptelor. Oficialul Stelei a pledat vinovat. Instanta va lua o decizie. UPDATE 3: Mihai Stoica a fost gasit vinovat de Tribunal, oficialul Stelei fiind amendat cu 25. 000 de denari aproximativ 400 de euro). In plus, Stoica va suporta si cheltuielile de judecata.

intalnirea impresionanta dintre mai multi scafandri si un grup de balene

S-au aventurat pe apele involburate ale Californiei, insa au fost la un pas de moarte! Mai multi scafandri erau cat pe ce sa fie inghititi de vii de un grup balene. Oamenii se aflau in apa si urmareau.

Unul dintre cei mai mari fotbalisti ai lumii si-a falsificat varsta. E mai batran cu doi ani decat declarase in acte

Cazurile fotbalistilor care se declara mai tineri decat sunt in realitate, specifice Africii, s-au raspandut pe tot globul.

UPDATE. Mai multi straini printre cei care au murit in accidentul din Spania.

Politia spaniola a anuntat vineri ca a numarat 78 de morti in accidentul feroviar de la Santiago de Compostela, dintre care au fost identificati 72, in contextul in care bilantul anuntat oficial este 80 de morti, transmite Mediafax. Intre corpurile identificate se afla si trei straini, un algerian, un mexican si un american, a declarat pentru presa Antonio del Amo, incarcinat cu coordonarea politiei criminalistice, relateaza AFP. Citeste si FOTO SOCANTE, realizate dupa accidentul feroviar .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 9 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2414 seconds )