Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mai multi HINGHERI pe strazile Bucurestiului. ...

România Liberă România Liberă,
Mai multi HINGHERI pe strazile Bucurestiului. ...

Coordonatorul Asociatiei pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA), Razvan Bancescu, a anuntat, marti, ca numarul de hingheri din Capitala a fost suplimentat, iar 11 echipe se afla pe teren pentru a aduna cainii, informeaza B1TV. Bancescu a precizat ca se fac eforturi pentru a gasi noi adaposturi unde sa fie cazati maidaneziiridicati de pe strazile bucurestene. Coordonatorul ASPA a sustinut ca marti ar trebui sa fie pe teren toate cele 11 echipaje, care vor ridica de pe strazi . continuă pe România Liberă

Romania vs Turcia: Sanse mari ca pe Arena Nationala sa fie mai multi spectatori decat la disputa cu Ungaria

Dupa apelul facut luni de FRF Federatia s-a plans ca s-au vandut doar 15. 000 de bilete), suporterii echipei nationale au luat cu asalt casele de bilete marti, pana la aceasta ora fiind achizitionate aproximativ 37. 000 de bilete, informeaza gsp. Organizatorii spera chiar ca la meciul cu Turcia din aceasta seara - ora 21:00) sa fie mai multi spectatori decat la cel cu Ungaria.

Mai multi actionari Microsoft il recomanda pe seful Ford pentru pozitia de CEO

Mai multi actionari ai Microsoft cer companiei sa il includa pe directorul general al Ford, Alan Mulally foto), pe lista scurta pentru preluarea functiei de CEO de la Steve Ballmer, care a anuntat recent ca se va retrage in termen de 12 luni.

Imagini incredibile: mai multi traficanti care transportau tone de hasis au dat foc incarcaturii

Mai multi traficanti care transportau 30 de tone de hasis in Marea Mediterana, cu o valoare de 40 de milioane de euro, au dat foc incarcaturii, dupa ce si-au dat seama ca politistii ii vor prinde, scrie Th.

Afla ce boala ucide anual mai multi oameni decat toate calamitatile naturale.

Limfomul non-Hodgkin, cea mai raspandita forma a cancerului limfatic, ucide anual mai multe persoane decat toate catastrofele naturale care se intampla de-a lungul unui an pe intreaga planeta. Aceasta boala este pe cat de agresiva, pe atat de putin cunoscuta. Un raport global arata ca in perioada 1990-2008 aproximativ 34. 000 de persoane si-au pierdut viata din cauza inundatiilor, furtunilor, alunecarilor de teren, temperaturilor extreme si incendiilor de padure. Limfomul non Hodgkin, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )