Libnet.ro
UNICEF

22:15

Mai multi tineri din Timisoara au fost prinsi de politisti in timp ce se drogau: Fumam si noi o iarba, care-i baiu?

Antena3 Antena3,
Mai multi tineri din Timisoara au fost prinsi de politisti in timp ce se drogau: Fumam si noi o iarba, care-i baiu?

O patrula a Politiei Locale din Timisoara a suprins intr-un parc cinci tineri care consumau substante interzise. La aparitia patrulei, tinerii au devenit agitati, iar unul dintre ei a incercat sa ascunda. continuă pe Antena3

CCIR: Firmele din Romania vor sa aduca in tara mai multi muncitori din Vietnam

Aproximativ 500 de muncitori vietnamezi lucreaza in prezent in Romania si exista discutii sa fie adusi mai multi, insa procesul birocratic din tara noastra intarzie cu doua-trei luni venirea lor, a declarat Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert.

Doi elevi au fost prinsi in timp ce faceau amor in fata colegilor lor. Ne uitam pur si simplu pe geam cum se dezbraca

Doi elevi de la Foster High School, din Texas, au fost prinsi in timp ce faceau amor pe o patura afara, in fata unei cladiri din campus, sustin oficialii scolii, citati de chron. com. Scena a atras un.

Scene revoltatoare la o cresa din Timisoara! Cum a fost tratat un copil de ingrijitoare. Plansetele micutului au impresionat-o pe o trecatoare, care a filmat totul (VIDEO)

Un copil dela o cresa din Timisoara a fost surprins plangand fara oprire, in timp ce incerca sa-i explice ingrijitoarei ca nu vrea sa doarma. Plansetele copilului au impresionat-o pe o trecatoare.

VIDEO Plansetele sfasietoare ale unui copil, printre tipetele unei ingrijitoare. O gradinita si o cresa din Timisoara se acuza reciproc

Momente cutremuratoare au fost surprinse in fata unei cladiri din Timisoara care adaposteste o gradinita si o cresa. Printr-un geam deschis, razbat plansetele sfasietoare ale unui copil, in vreme ce o ingrijitoare tipa la el. Sunt cuminte, striga copilul printre plansete, potrivit unei inregistrari prezentate de Opinia Timisoarei.

VIDEO Catedrala Notre Dame din Paris, in flacari. Ce s-a intamplat cu cel mai vizitat obiectiv din Franta

Catedrala Notre Dame din Paris, in flacari, anunta postul de televiziune CNN. Incendiul a izbucnit la ora locala 18. 50 ora Romaniei). Mai multi localnici si turisti au publicat pe Facebook si Twitter fotografii cu monumentul cuprins de flacari. Mai multe echipaje de pompieri au fost mobilizate pentru stingerea focului. Un groaznic incendiu a [] .

Odata, mai multi nepoti si-au intrebat bunicul: Spune-ne, cum ai putut sa nu te certi cu bunica jumatate de secol? Atunci bunicul le-a spus povestea cu balta

Odata mai multi nepoti si-au intrebat bunicul: Spune-ne, cum ai putut sa nu te certi cu sotia ta jumatate de secol? Tot satul vorbeste despre asta. Cum e posibil? Stiti ca inainte tinerii se intalne.

Ciolos, dupa ce Dragnea a spus ca PSD a adus de 4 ori mai multi bani europeni decat guvernul tehnocrat: A mintit de-a inghetat Belina. Graficul prezentat de PLUS

Dacian Ciolos a replicat dur dupa ce liderul PSD a scris sambata, pe Facebook, ca a adus mult mai multi bani europeni decat guvernul tehnocrat: Dragnea a mintit aseara de-a inghetat Belina. Cred ca ii lipsesc notiuni elementare de matematica.

Noi detalii socante despre copilul auzit plangand la cresa din Timisoara! Directoarele neaga incidentul si ar fi amenintat-o pe cea care a realizat filmuletul

Au inceput anchetele intr-o cresa si o gradinita de stat din Timisoara. O mama a surprins plansetele unui copil la care o educatoare a tipat fara mila. Reprezentantii institutiilor de invatamant dau.

Cea mai puternica racheta din lume, a companiei SpaceX, lansata pentru prima cursa comerciala

Falcon Heavy, cea mai puternica racheta din lume, a companiei SpaceX, detinuta de miliardarul Elon Musk, a fost lansata cu succes pentru prima cursa comerciala, in noaptea de joi spre vineri, de la Centrul spatial Kennedy din Florida, SUA, scrie Mediafax, citand Reuters.

Top 10 cele mai bune spitale din lume

Topul celor mai bune spitale din lume cuprinde clinici din 11 state, dintre care 4 se afla in Europa: Germania, Franta, Marea Britanie si Elvetia. Studiul intreprins de cei de la Newsweek s-a bazat pe mai multe date, printre care recomandarile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )