Libnet.ro
UNICEF

21:30

Mai multi turisiti au ramas blocati cu masinile la Balea Lac, din cauza viscolului./ Pot cobori cu telecabina, dar refuza sa isi paraseasca automobilele

Hotnews Hotnews,
 Mai multi turisiti au ramas blocati cu masinile la Balea Lac, din cauza viscolului./ Pot cobori cu telecabina, dar refuza sa isi paraseasca automobilele

Mai multi turisti au ramas blocati cu masinile, sambata, la Balea Lac, judetul Sibiu, iar echipaje de salvamontisti si jandarmi montani sunt in zona, potrivit News. ro. Potrivit autoritatilor citate, oamenii pot cobori cu telecabina, dar nu vor sa isi lase masinile. Drumarii incearca sa curete soseaua astfel incat oamenii sa fie coborati in siguranta, in conditiile in care in zona ninge viscolit, iar de la ora 15. 00 Transfagarasanul va fi oficial inchis pe durata iernii. Sambata dimineata, stratul de zapada atingea zece centimetri la Balea. continuă pe Hotnews

UPDATE Turisitii blocati cu masinile la Balea Lac, din cauza viscolului, au inceput sa coboare, dupa ce drumarii au curatat Transfagarasanul

Turistii blocati cu masinile, sambata, la Balea Lac au inceput sa coboare, sambata dupa-amiaza, dupa ce drumarii au reusit sa curete DN 7 C - Transfagarasan. Drumul este practicabil, in conditii de iarna, iar in zona sunt echipaje de interventie de la CNAIR, salvamontisti, dar si jandarmi montani, relateaza News. ro.

Turisti blocati la Balea Lac, din cauza viscolului: Drumarii intervin(VIDEO)

Mai multi turisti au ramas blocati sambata la Balea Lac. Ninge viscolit iar stratul de zapada masoara 15 cm, formandu-se pe alocuri troiene de 30 cm, informeaza B1 TV. Drumarii.

Mai multe masini au ramas blocate la Balea Lac, din cauza viscolului

Mai multe masini au ramas blocate sambata dimineata in zona Balea Lac, din cauza viscolului si a zapezii. Transfagarasanul este acoperit de zapada.

Mai multe masini au ramas blocate la Balea Lac, din cauza viscolului. Transfagarasanul e blocat de zapada si va fi inchis inainte de termen

Mai multe masini au ramas blocate sambata dimineata in zona Balea Lac, din cauza viscolului si a zapezii. Transfagarasanul este acoperit de zapada.

MAI atentioneaza cetatenii ca urmeaza o perioada severa./ Masinile aflate in zona Balea Lac au ajuns pe DN 1

Ministerul Afacerilor Interne atentioneaza cetatenii, ca urmare a avertizarilorCod Galben si Portocaliu ale Administratiei Nationale de Meteorologie, ca urmeaza o perioada cu vreme severa si recomanda soferilor sa se intereseze, inainte de a pleca la drum, de conditiile meteo si rutiere din zona traseului pe care vor sa il parcurga. De asemenea, MAI subliniaza ca turistii blocati cu masinile la Balea Lac au ajuns pe DN1, dupa ce un utilaj a deszapezit Transfagarasanul.

Boala moderna care afecteaza din ce in mai multi tineri

Tot mai multi tineri isi reduc consumul de calorii din mancare pentru a pastra loc pentru consumul de alcool. Acest comportament este cunoscut drept drunkorexia. Cu toate ca apare.

Se lanseaza serialul cu cei mai multi transgenderi

Noul serial Pose, ce va fi lansat anul viitor, intra in istorie ca seria cu cei mai multi transgenderi inclusi in distributie. Iata despre ce este vorba! .

Directia de protectie a copilului din Harghita raspunde acuzatiilor Ministerului Muncii ca foloseste copiii pentru a cere bani mai multi: Urmarim doar gasirea unei solutii pentru criza financiara fara precedent prin care trec serviciile sociale si cele d

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Harghita urmareste doar gasirea unei solutii pentru criza financiara fara precedent prin care trec serviciile sociale si cele de protectia copilului prestate de catre noi si nu dorim ca actiunile noastre sa fie interpretate altfel, se arata intr-un drept la replica transmis HotNews. ro in urma articolului Ministerul Muncii critica Directiile de protectia copilului din Vaslui si Harghita pentru ca folosesc copiii ca sa ceara bani mai multi si acuza cresterea salariilor fara baza economica.

Criza din Catalonia: Dezbateri aprinse in guvernul regional dupa ce mai multi ministri au cerut alegeri anticipate

Mai multi membri ai guvernului Cataloniei l-au anuntat pe presedintele separatist Carles Puigdemont ca doresc convocarea de alegeri in regiune, pentru a evita intrarea sub tutela Madridului, au declarat marti surse din anturajul acestuia, citate de AFP.

Ninge viscolit la munte. Doi turisi au cerut ajutorul jandarmilor dupa ce au ramas blocati pe drumul spre Padina

Este iarna in toata regula in Bucegi. Ninge viscolit, astfel ca autoritatile au decis sa inchida mai devreme traseele montane din cauza vremii nefavorabile. in plus niciun mijloc de transport pe cablu nu functioneaza. Din cauza viscolului, doi turisti care au ramas cu masina in pana au cerut ajutorul jandarmilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )