Libnet.ro
UNICEF

17:30

MAI: Petre Toba, pus la dispozitie dupa ce DNA a pus in miscare actiunea penala

B1 B1,
MAI: Petre Toba, pus la dispozitie dupa ce DNA a pus in miscare actiunea penala

Ministrul Afacerilor Interne, Dragos - Ioan Tudorache a emis, luni, ordinele de punere la dispozitie a fostului ministru Petre Toba si a fostilor sefi DIPI, Gelu Oltean, Rares Vaduva si Horatiu. continuă pe B1

Petre Toba, pus la dispozitie prin ordinul ministrului de Interne

Dragos Tudorache, ministrul Afacerilor Interne, a semnat ordinul prin care i-a pus la dispozitie pe fostul ministru de Interne Petre Toba si fostii sefi ai DIPI Gelu Oltean si Rares Vaduva, ca urmare a punerii in miscare a actiunii penale fata de acestia, in dosarul de coruptie care vizeaza Departamentului de Informatii si Protectie Interna.

Cutremur in serviciul secret al MAI. Petre Toba a fost suspendat. DNA a inceput urmarirea penala impotriva a 24 de ofiteri dintre care zece sunt inca in functie

Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala impotriva a 24 de ofiteri de la Directia de Informatii si Protectie Interna DIPI) din cadrul Ministerului de Interne.

Fostul ministru de Interne, chestorul Petre Toba nu mai este nici consilier ministerial: A fost pus la dispozitie

Fostul ministru de Interne, chestorul Petre Toba, si fostii sefi ai DIPI, chestorul Gelu Oltean si comisarul-sef Rares Vaduva, au fost pusi la dispozitie, dupa ce procurorii DNA au pus in miscare actiunea penala, anunta Ministerul Afacerilor Interne.

Lovitura pentru Gabriel Oprea si Petre Toba: Documentele DIPI pot fi desecretizate, dupa ce ministrul de Interne a dat curs cererii DNA (VIDEO)

Gabriel Oprea si Petre Toba se afla la un pas de a primi lovitura suprema chiar de la succesorul lor in fruntea Ministerului de Interne. Dragos Tudorache a anuntat ca va da curs cererii DNA si va.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2112 seconds )