Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cutremur in serviciul secret al MAI. Petre Toba a fost suspendat. DNA a inceput urmarirea penala impotriva a 24 de ofiteri dintre care zece sunt inca in functie

România Liberă România Liberă,
Cutremur in serviciul secret al MAI. Petre Toba a fost suspendat. DNA a inceput urmarirea penala impotriva a 24 de ofiteri dintre care zece sunt inca in functie

Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala impotriva a 24 de ofiteri de la Directia de Informatii si Protectie Interna DIPI) din cadrul Ministerului de Interne. continuă pe România Liberă

MAI: Petre Toba, pus la dispozitie dupa ce DNA a pus in miscare actiunea penala

Ministrul Afacerilor Interne, Dragos - Ioan Tudorache a emis, luni, ordinele de punere la dispozitie a fostului ministru Petre Toba si a fostilor sefi DIPI, Gelu Oltean, Rares Vaduva si Horatiu.

Cutremur in serviciul secret al MAI. DNA a inceput urmarirea penala impotriva a 24 de ofiteri dintre care zece sunt inca in functie. Unul dintre ei este seful Directiei Informatii, Silviu Dumitrache

Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala impotriva a 24 de ofiteri de la Directia de Informatii si Protectie Interna DIPI) din cadrul Ministerului de Interne.

Fostul ministru de Interne, chestorul Petre Toba nu mai este nici consilier ministerial: A fost pus la dispozitie

Fostul ministru de Interne, chestorul Petre Toba, si fostii sefi ai DIPI, chestorul Gelu Oltean si comisarul-sef Rares Vaduva, au fost pusi la dispozitie, dupa ce procurorii DNA au pus in miscare actiunea penala, anunta Ministerul Afacerilor Interne.

Petre Toba, pus la dispozitie prin ordinul ministrului de Interne

Dragos Tudorache, ministrul Afacerilor Interne, a semnat ordinul prin care i-a pus la dispozitie pe fostul ministru de Interne Petre Toba si fostii sefi ai DIPI Gelu Oltean si Rares Vaduva, ca urmare a punerii in miscare a actiunii penale fata de acestia, in dosarul de coruptie care vizeaza Departamentului de Informatii si Protectie Interna.

Lovitura pentru Gabriel Oprea si Petre Toba: Documentele DIPI pot fi desecretizate, dupa ce ministrul de Interne a dat curs cererii DNA (VIDEO)

Gabriel Oprea si Petre Toba se afla la un pas de a primi lovitura suprema chiar de la succesorul lor in fruntea Ministerului de Interne. Dragos Tudorache a anuntat ca va da curs cererii DNA si va.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )