Libnet.ro
UNICEF

17:45

in mai putin de patru ani, am putea vedea pe strazi masinile electrice Apple

Playtech Playtech,
in mai putin de patru ani, am putea vedea pe strazi masinile electrice Apple

Vestea ca Apple lucreaza la o masina electrica e oficiala de ceva timp. Mai mult decat atat, gigantul tech a angajat cativa experti pentru acest scop, inclusiv din cadrul Tesla. Mai exact, Jamie Carlson, fost inginer in cadrul Tesla, arata ca a parasit compania pentru a se alatura echipei din Cupertino. Alaturi de el, alte sase [] in mai putin de patru ani, am putea vedea pe strazi masinile electrice Apple Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Masinile DNA vor fi alimentate de la Lukoil in urmatorii patru ani

Lukoil a tras lozul cel mare. Compania va alimenta in urmatorii patru ani masinile Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza B1 TV. Contractul, in valoare de peste 1,3 milioane de euro, a fost atribuit in.

DNA isi va alimenta autoturismele, in urmatorii patru ani, din benzinariile Lukoil

Lukoil Romania va asigura, in urmatorii patru ani carburanti auto, pe baza de card de credit si bonuri valorice, pentru autoturismele Directiei Nationale Anticoruptie. Compania a precizat, intr-un drept drept la replica la materiatul realizat de Hotnews, ca a castigat contractul in urma unei licitatii la care au participat trei ofertanti.

Cati imiganti au ajuns in Croatia, in mai putin de o saptamana

Aproximativ 29. 000 de imigranti au sosit in Croatia in mai putin de o saptamana, potrivit autoritatilor croate.

Cronica Carcotasilor revine cu un nou sezon: Serban Huidu, la pupitru dupa patru ani, iar parintele Necula administreaza Pastila Antirid

Sezonul 32 al celei mai longevive emisiuni de umor din Romania, Cronica Carcotasilor, debuteaza in aceasta seara, 21 septembrie, la Prima TV, de la ora 20.

Chiritoiu: Suntem mai atenti la achizitiile din fonduri europene si mai putin la fondurile nationale, ceea ce nu e o abordare foarte isteata

Noul pachet de legi privind achizitiile publice ar trebui sa aiba o abordare echilibrata, in prezent acordandu-se mai multa atentie achizitiilor publice din fonduri europene si mai putin celor din fonduri nationale, a declarat Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.

Mai putin e mai bine? Ce trebuie sa stie toti parintii

Tu ce faci cand copilul pare ca nu te asculta? Cel mai probabil tipi. Ce faci atunci cand copilul tau incearca sa rezolve o situatie? Cel mai probabil ii sari in ajutor sa-i dai solutiile. Poate ca ar fi fost mai bine.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )