Libnet.ro
UNICEF

22:31

Ce mai ramane din alianta PSD-UNPR

România Liberă România Liberă,
Ce mai ramane din alianta PSD-UNPR

Ruptura dintre PSD si UNPR a devenit, ieri, realitate, chiar daca nu in totalitate. Primul semnal a fost dat de presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a anuntat ca senatorii social-democrati vor vota pentru urmarirea penala a liderului UNPR, Gabriel Oprea. continuă pe România Liberă

[P] Sectorul 3, cel mai verde din Bucuresti

Spatiile verzi au fost, inca de la inceputul mandatului, o prioritate pentru actuala conducere a Primariei Sectorului 3. In ultimii trei ani, suprafata verde a sectorului a crescut la valoarea de peste 23 mp pe cap de locuitor. Actiunile Primariei Sectorului 3 au determinat prestigioasa revista Forbes sa declare Sectorul 3 cel mai verde sector din Bucuresti.

Codruta Kovesi, actorul institutional cel mai performant din tot sistemul public

Deputatul PNL pentru Diaspora, Ovidiu Alexandru Raetchi, ne-a impartasit previziunile sale legate de evolutia mediului politic din Romania in acest an, facand si cateva precizari privind legea votului prin corespondenta, menita sa faciliteze procesul electoral pentru romanii din afara tarii.

Alerta meteo mondiala: Ultimii cinci ani, cei mai caldurosi din istorie

Media temperaturii mondiale a crescut anul trecut pentru prima data cu un grad peste nivelul din epoca pre-industriala, a anuntat Organizatia Meteorologica Mondiala OMM), preluata de DPA, potrivit Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )