Libnet.ro
UNICEF

13:45

Nu mai sunt drumuri blocate in Teleorman

Adevărul Adevărul,
Nu mai sunt drumuri blocate in Teleorman

Drumurile s-au deblocat in Teleorman, potrivit anuntului facut de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Dupa expirarea avertizarii de cod galben, pe sosele din judet se circula in conditii de iarna, dar nu mai sunt restrictii. continuă pe Adevărul

Viscol puternic in judetul Vaslui. Autoritatile anunta ca nu sunt drumuri blocate: Se circula in conditii de iarna

Judetul Vaslui se afla sub atentionare de cod galben de viscol si ninsori pana sambata la ora 20. Pe toate drumurile din judet se circula in conditii de iarna.

Drumuri blocate si circulatie dificila pe traseele internationale din Ucraina si Republica Moldova

Mai multe drumuri internationale care leaga Republica Moldova de Ucraina sunt blocate din cauza vantului puternic si a ninsorii abundente.

Cod galben. Ninge linistit la Brasov. Nu sunt drumuri blocate, dar este ceata

Iarna pare ca si-a intrat in drepturi, in sfarsit, si la Brasov, dupa ce luna decembrie a fost uscata, iar schiorii s-au putut bucura de partii doar in partea superioaa a Masivului Postavarul, unde au fost puse in functiune tunurile de zapada.

PMB: Nu sunt artere blocate, ambulantele sunt asistate pe traseu de utilaje mici de deszapezire

PMB: Nu sunt artere blocate, ambulantele sunt asistate pe traseu de utilaje mici de deszapezire .

Romania sub zapada: Scoli inchise, localitati fara electricitate si drumuri blocate

Mai multe judete din tara au fost afectate, in ultimele zile, de viscol si zapada, ingreunand traficul pe drumuri nationale si lasand mii de familii fara electricitate. Totodata, din cauza conditiilor meteo, scolile din 17 judete au fost inchise, iar circulatia feroviara pe 12 rute a fost suspendata.

Ninsorile si viscolul au afectat mai multe drumuri din estul si sudul judetului Bacau. Circulatia este inchisa pe patru sosele judetene

Ieri seara, ninsoarea abundenta dar si viscolul au afectat circulatia rutiera pe mai multe sectoare de drum din sud-estul judetului Bacau.

Site-ul oficial al Australian Open: Atitudinea Simonei Halep ne arata ca Serena Williams si Maria Sharapova nu mai sunt idoli, ci rivale

A mai ramas putin timp pana la startul Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Site-ul oficial al competitiei i-a dedicat un amplu material Simonei Halep, jucatoarea din Romania care stie acum ca are sansa ei la castigarea trofeului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2867 seconds )