Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nu mai sunt paturi libere pentru bolnavii COVID, in sectia ATI a Spitalul Judetean Suceava

B1 B1,
Nu mai sunt paturi libere pentru bolnavii COVID, in sectia ATI a Spitalul Judetean Suceava

Sectia ATI Anestezie si Terapie Intensiva)a Spitalul Judetean Suceava nu mai dispune deniciunpat liber pentru pacienti infectati cu COVID-19, a transmis marti,Institutia Prefectului,. continuă pe B1

TIMIS: Sectiile ATI nu mai au niciun loc pentru bolnavii COVID, afirma managerul Spitalului Victor Babes

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, a declarat, azi, ca sectiile ATI nu mai au niciun loc liber pentru bolnavii COVID, urmand ca in zilele ce vin sa se opereze o noua reorganizare, pentru a ajunge la 100 de paturi de terapie intensiva in oras, conform Agerpres.

Nu mai sunt locuri disponibile pentru pacientii infectati cu COVID-19

Spitalului de Boli Infectioase ,,Victor Babes din Timisoara: Paturile din sectiile COVID sunt ocupa.

Spitalul Marius Nasta nu mai are locuri nici pe sectii, nici la Terapie Intensiva. Beatrice Mahler: Observam gravitatea cazurilor si faptul ca se vindeca mult mai greu (VIDEO)

Situatie alarmanta la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala, unde nu mai sunt locuri libere pentru pacientii cu COVID-19 nici la terapie intensiva, nici pe sectii, potrivit B1.

Ala Nemerenco: Gata. Locuri in spitale nu mai sunt

Fosta ministra a Sanatatii, Ala Nemerenco, sustine ca situatia privind evolutia raspandirii COVID-19 in Republica Moldova este atat de dificila, incat nu mai exista locuri in spitale pentru pacientii care au nevoie de tratament.

GERMANIA: Protest impotriva restrictiilor impuse pentru combaterea Covid-19

Cateva mii de persoane care se opun masurilor sanitare impuse de gestionarea pandemiei noului coronavirus s-au adunat duminica la Konstanz, in apropierea granitei germano-elvetiene, pentru a-si exprima nemultumirea fata de restrictiile impuse de autoritati dupa ce, cu o zi inainte, au organizat un lant uman, informeaza AFP, conform Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )