Libnet.ro
UNICEF

06:15

Liviu Dragnea spune ca o sustine cu toata taria pe Maia Sandu la alegerile din Republica Moldova

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea spune ca o sustine cu toata taria pe Maia Sandu la alegerile din Republica Moldova

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara, la emisiunea Jocuri de putere realizata de Rares Bogdan la Realitatea Tv, ca o sustine cu toata taria pe Maia Sandu in alegerile prezidentiale din Republica Moldova, pentru a da posibilitatea Republicii Moldova de a-si urma parcursul european. continuă pe Hotnews

Sfatul lui Mihai Ghimpu pentru Maia Sandu: Sa treaca la un mesaj geopolitic

Liderul PL, Mihai Ghimpu, a venit cu un sfat catre Maia Sandu miercuri, 2 noiembrie. Liberalul spune ca presedintele PAS trebuie sa mai lase din orgoliu si sa-si schimbe mesajul electoral pentru a avea sanse in turul doi.

Liviu Dragnea il ataca pe ministrul Sanatatii, in controversa medicamentelor pentru hepatita C: Acest baiat este reprezentantul unei mafii in Guvernul Romaniei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, este reprezentantul unei mafii in Guvernul Romaniei. Totodata, el l-a acuzat pe ministru ca spune minciuni atunci cand afirma ca formatiunea pe care o conduce a negociat tratamentul pentru hepatita C, necesar unui numar de 5. 000 de pacienti, la un pret de peste 22 de milioane.

Maia Sandu vs Igor Dodon, la prima DEZBATERE ELECTORALA: Dodon sugereaza ca Maia Sandu ar face parte din comunitatea MINORITATILOR SEXUALE

Prima dezbatere electorala dintre cei doi candidati la presedintia Republicii Moldova a avut loc joi, unde Igor Dodon, candidatul sustinut de Moscova, a insinuat ca Maia Sandu ar face parte din comunitatea.

VIDEO. Atac fara precedent din partea Episcopului de Balti, subordonat Patriarhului Moscovei, impotriva candidatei pro-europene Maia Sandu: E un bob sterp. Atitudinea ei fata de morala crestina, mult abatuta de la axa normalitatii

Cu doar o saptamana inainte de turul doi de scrutin in Republica Moldova, atacurile impotriva candidatei pro-europene, Maia Sandu, se intensifica pe zi ce trece. Un preot subordonat Patriarhiei Moscovei a declarat ca Maia Sandu ar fi stearpa pentru ca nu are familie si copii.

Nu cred ca trebuie sa facem pe ipocritii. Maia Sandu A REFUZAT sa dea mana cu Igor Dodon la prima dezbatere electorala (VIDEO)

Maia Sandu, candida PAS a refuzat sa dea mana cu Igor Dodon, candidatul PSRM la prima dezbatere care a avut loc joi. Ambii candidati au fost punctuali, dar prima care a sosit a fost Maia Sandu, conform.

Am zis ca e un BOB STERP. Episcopul de Balti si Falesti, despre Maia Sandu. E primul candidat sustinut de activistii homosexuali, lesbiene si transsexuali

Marchel Mihaescu, Episcopul de Balti si Falesti, a declarat ca basarabenii sa nu o voteze pe Maia Sandu pentru ca e primul candidat sustinut de comunitatea LGBT, plus ca nu are nici copii. Rodul.

Maia Sandu: Niciun atac sau insulta nu ma va determina sa renunt

Va asigur ca am o capacitate de rezistenta nelimitata. Niciun atac, nicio minciuna sau insulta nu ma va determina sa renunt la scopul pe care mi l-am propus, a declarat Maia Sandu.

Biserica nu se amesteca in politica. Episcop moldovean: Nu votati cu Maia Sandu. Nu are copii, este stearpa. O necrestina. Sustineti-l pe patriotul Igor Dodon (VIDEO)

Atacurile la adresa candidatului reformist din Republica Moldova, Maia Sandu, vin din toate partile. Mai nou, aceasta este acuzata de un controversat preot moldovean ca este stearpa. Pentru ca nu are.

DEZBATERE Alegeri Republica Moldova - turul doi. Maia Sandu a refuzat sa dea mana cu Igor Dodon VIDEO

Candidatul comun al PLDM, PAS si PPDA la functia de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a refuzat sa dea mana cu socialistul Igor Dodon, atunci cand acesta a intrat in sediul ProTV Chisinau pentru a participa la prima dezbaterele electorala din turul doi de scrutin.

Alegeri Republica Moldova, turul doi. Maia Sandu: Nu voi aduce migranti sirieni si nu voi inchide bisericile

Candidata comuna a dreptei la alegerile prezidentiale, Maia Sandu, dezminte acuzatiile aduse de catre contracandidatul sau ca, daca va ajunge presedinte, va aduce emigrantii sirieni in Republica Moldova, va legaliza casatoriile dintre persoanele de acelasi sex si va inchide bisericile. Declaratiile au fost facute in cadrul dezbaterilor electorale de la PRO TV Chisinau, transmite IPN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )