Libnet.ro
UNICEF

16:45

Maia Sandu, primul presedinte al Republicii Moldova primit la Elysee de un presedinte al Frantei. Emmanuel Macron: E o personalitate curajoasa (VIDEO)

B1 B1,
Maia Sandu, primul presedinte al Republicii Moldova primit la Elysee de un presedinte al Frantei. Emmanuel Macron: E o personalitate curajoasa (VIDEO)

Maia Sandu a avut o intrevedere cu Emmanuel Macron, miercuri, la Paris, si a devenit primul presedinte al Republicii Moldova care este primit de un presedinte al Frantei intr-o vizita oficiala la Palatul. continuă pe B1

Sabotata pe plan intern, Maia Sandu cauta sprijin extern

Boicotata politic la nivel parlamentar, fara guvern functional, cu parghii putine, dar cu un puternic sprijin popular, noul presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, incearca sa promoveze o politica externa activa.

VIDEO Prima vizita a unui presedinte al Moldovei la Paris: Macron a primit-o pe Maia Sandu la Elysee, afisand sustinere fata de presedinta pro-europeana

Presedintele francez Emmanuel Macron si-a afirmat joi, la Palatul Elysee, sprijinul pentru presedinta Republicii Moldovei, Maia Sandu, aleasa in noiembrie, subliniind ca Franta si Uniunea Europeana o vor insoti in eforturile sale de a combate coruptia, numind-o in acelasi timp o personalitate curajoasa, relateaza AFP si Radio Europa Libera. Este pentru prima data cand un presedinte al Frantei primeste in vizita la Palatul Elysee un presedinte al R. Moldova.

Emannuel Macron, catre Maia Sandu Sunt 24 de ani de cand un presedinte al R. Moldova nu a fost primit la Paris

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o intrevedere cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron, joi, 4 februarie, la Paris. Aceasta este prima vizita oficiala in Franta a unui sef de stat din Republica Moldova, din ultimii 24 de ani, fapt care a fost remarcat si de catre presedintele francez.

Maia Sandu, intalnire cu Florin Citu: Subiectul principal al discutiei, modul in care Romania ne poate ajuta sa avem acces cat mai rapid la vaccinul anti-Covid-19 Guvernul va transmite si alte ajutoare Republicii Moldova

Maia Sandu, presedinta Republicii Moldova, s-a aflat la miercuri Bucuresti, timp de cateva ore, si a avut o scurta intrevedere cu premierul Florin Citu, despre care spune ca a asigurat-o ca Romania va depune.

Maia Sandu s-a intalnit cu presedintele Adunarii Nationale a Frantei

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, si-a inceput in seara de miercuri, 3 februarie, vizita de lucru la Paris. Prima pe agenda a fost intrevederea cu Richard Ferrand, presedintele Adunarii Nationale, si cu membrii Grupului de prietenie Franta - Republica Moldova din cadrul Adunarii Nationale.

Maia Sandu va efectua o vizita de lucru la Paris, unde se va intalni cu Emmanuel Macron

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua in zilele de 3-4 februarie o vizita oficiala la Paris, unde va avea o intrevedere cu presedintele francez, Emmanuel Macron. Potrivit unui comunicat de presa emis de Presedintie, seful statului isi propune sa dea un nou impuls relatiilor politice, economice si culturale intre Republica Moldova si Franta.

Consiliul economic si cel al societatii civile de pe langa presedinte Igor Dodon, lichidate de Maia Sandu

Presedintele Maia Sandu a abrogat decretele de constituire a doua consilii consultative si a unei comisii formate de fostul presedinte Igor Dodon. Astfel, au fost lichidate Consiliul economic, Consiliul societatii civile si Comisia pentru reforma constitutionala de pe langa presedinte, transmite IPN.

SIS dezminte ca ar fi primit indicatii de la Maia Sandu si ii solicita lui Igor Dodon sa se abtina de la declaratii false

Serviciul de Informatii si Securitate solicita persoanelor de demnitate publica si actorilor politici sa se abtina de la lansarea in spatiul public a declaratiilor false, lipsite de argumente, calomnioase si denigratoare in adresa institutiei. Reactia SIS a venit in contextul afirmatiilor facute de Igor Dodon precum ca presedintele Maia Sandu a dat indicatii ca deputatii socialisti sa fie filati de SIS.

Maia Sandu, vizita de cateva ore la Bucuresti. Presedintele R. Moldova s-a intalnit cu prim-ministrul Romaniei

Presedintele Maia Sandu a avut o intrevedere miercuri, 3 februarie, la Bucuresti, cu prim-ministrul Florin Citu. Vizita Maiei Sandu in capitala romana a durat doar cateva ore si a fost efectuata in drum spre Paris, unde Maia Sandu urma sa aiba o vizita de lucru.

Maia Sandu, la intalnirea cu Emmanuel Macron:Franta a devenit a doua casa pentru zeci de mii de moldoveniVIDEO

Presedintele Maia Sandu s-a intalnit cu omologul sau francez, Emmanuel Macron. intrevederea a avut loc joi, 4 februarie, la Paris. Maia Sandu a declarat ca aceasta vizita este una foarte importanta pentru Moldova - o vizita care speram sa aprofundeze colaborarea intre Republica Moldova si Franta, in beneficiul cetatenilor nostri.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )