Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAIA SANDU: Refuzam sa fim partasi intr-un joc, in care partenerii de coalitie incearca sa captureze statul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAIA SANDU: Refuzam sa fim partasi intr-un joc, in care partenerii de coalitie incearca sa captureze statul

Guvernul Republicii Moldova condus de Maia Sandu a picat marti, dupa ce motiunea de cenzura initiata de PSRM a fost adoptata, cu sustinerea parlamentarilor PDM . continuă pe Ziarul Bursa

Republica Moldova: Guvernul condus de Maia Sandu a picat

Guvernul de la Chisinau, condus de Maia Sandu, a cazut la motiunea de cenzura, care a fost adoptata cu 63 de voturi, noteaza Agerpres.

VIDEO O noua criza politica la Chisnau. Guvernul Maia Sandu a picat. Parlamentul a votat motiunea de cenzura a socialistilor lui Igor Dodon Declaratiile Maiei Sandu - UPDATE

Guvernul Maia Sandu - investit in urma cu 5 luni - a picat, marti, prin motiune de cenzura. Cu votul deputatilor din Partidul Socialistilor si al celor din Partidul Democrat, fondat de oligarhul Vlad Plahotniuc, motiunea de cenzura inaintata de socialistii presedintelui Igor Dodon a trecut. Criza politica majora de la Chisinau s-a declansat dupa decizia Maiei Sandu de a modifica legea procuraturii, ea fiind criticata dur de Dodon. Igor Dodon, primele declaratii dupa demiterea Guvernului: Maia Sandu a provocat caderea Cabinetului, dar chem Blocul ACUM la discutii.

Igor Dodon: Maia Sandu a provocat intentionat demisia Guvernului. Nu era niciun sens pentru pasul pe care l-a facut

Igor Dodon a dat vina pe Blocul ACUM si pe Maia Sandu pentru demisia Guvernului. Presedintele tarii considera ca Guvernul a incalcat Constitutia cand si-a asumat raspunderea pentru modificarea Legii Procuraturii. Seful statului e de parere ca Maia Sandu intentionat a provocat demisia Cabinetului de ministri, pentru ca ar fi constientizat ca nu poate livra rezultate pozitive.

Eugen Tomac, dupa caderea Guvernului de la Chisinau: Maia Sandu va fi viitorul presedinte al Republicii Moldova

Europarlamentarul roman Eugen Tomac considera ca Maia Sandu va fi viitorul presedinte al Republicii Moldova, dupa ce Parlamentul a acordat vor de neincredere Guvernului, iar Maia Sandu a pierdut functia de premier.

BARNA, DUPA DEMITEREA GUVERNULUI MAIA SANDU: Se pune frana modernizarii si europenizarii de dragul unor corupti

Presedintele USR, Dan Barna, afirma ca ramane ferm alaturi de Maia Sandu dupa demiterea Guvernului de la Chisinau in urma unei motiuni de cenzura, precizand ca in acest mod se pune frana modernizarii si europenizarii Republicii Moldova de dragul unor corupti.

Maia Sandu:V-ati speriat cand Guvernul s-a angajat sa gaseasca un procuror general care sa bage hotii la inchisoare

Cabinetul de ministri in frunte cu premierul Maia Sandu a fost demis marti, 12 noiembrie, in plenul Parlamentului. Motiunea de cenzura inainta de fractiunea Partidului Socialistilor a fost votata de 63 de deputati ai PSRM si ai Partidului Democrat. Parlamentarii din fractiunea Partidului Sor s-au abtinut de la vot, transmite IPN.

Republica Moldova: Guvernul condus de Maia Sandu a picat in urma motiunii de cenzura depusa de PSRM

Guvernul condus de Maia Sandu a picat marti in urma motiunii de cenzura votata in Parlamentul de la Chisinau de 63 de deputati. Pentru caderea Guvernului condus de Maia Sandu au votat deputatii PSRM si.

Maia Sandu, in Parlament: Motiunea de cenzura a aparut de frica de un procuror general independent si de un Guvern care livreaza rezultate

Premierul Maia Sandu sustine ca, prin votul de marti, 12 noiembrie, in privinta motiunii de cenzura, deputatii urmeaza sa raspunda care este viziunea asupra justitiei de care au nevoie cetatenii o justitie independenta si corecta sau o justitie cu telecomanda, o justitie care sa curete de corupti sau o justitie in care coruptii au protectie politica in continuare, transmite IPN.

Cum incearca premierul Maia Sandu sa depaseasca criza politica din Republica Moldova: Legea Procuraturii ar urma sa fie trimisa spre expertizare la Comisia de la Venetia,

Incercand sa depaseasca impasul politic de la Chisinau, premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a propus luni liderilor PSRM ca Legea Procuraturii, pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea, sa fie.

Bogan Tirdea, despre criza politica: Maia Sandu vrea sa devina cu orice pret presedintele Republicii Moldova

Deputatul socialist Bogdan Tirdea considera ca premierul Maia Sandu vrea sa devina cu orice pret presedintele Republicii Moldova si din acest motiv intentionat a provocat criza politica de la Chisinau, prin anuntul Guvernului ca isi asuma raspunderea pentru modificarea Legii Procuraturii, in asa fel ca Maia Sandu sa poata selecta candidatii la functia de procuror general.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )