Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mama Alexandrei Macesanu, la sediul DIICOT: Stiind ca Gheorghe Dinca se afla acolo, imi batea inima atat de tare incat as fi sarit pe el

Antena3 Antena3,
Mama Alexandrei Macesanu, la sediul DIICOT: Stiind ca Gheorghe Dinca se afla acolo, imi batea inima atat de tare incat as fi sarit pe el

Gheorghe Dinca a fost dus din nou la DIICOT, dupa declaratiile neasteptate pe care le-a facut joi in fata procurorilor. Presupusul criminal din Caracal le-a spus oamenilor legii ca nu a omorat-o pe Luiza Melencu, ci aceasta a fost rapita de doi barbati din casa lui. continuă pe Antena3

Mama Alexandrei Macesanu, in lacrimi la DIICOT: Speram ca fata este in viata

Gheorghe Dinca socheaza anchetatorii si le da planurile complet peste cap. Dinca urma sa fie trimis in judecata, insa noile declaratii vor duce cel mai probabil la un alt sir de audieri si amanari.

Familia Alexandrei Macesanu, o noua ipoteza. De unde sunt oasele gasite in curtea lui Gheorghe Dinca

Mama Alexandrei Macesanu s-a prezentat la sediul DIICOT, vineri, pentru a studia dosarul in cazul Caracal. Femeia sustine ca fiica ei este inca in viata si ca ramasitele care au fost descoperite in butoiul din curtea lui Gheorghe Dinca au fost plantate acolo pentru a lasa impresia ca fata este moarta. Mama Alexandrei Macesanu sustine .

Ce decizie au luat procurorii DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca a negat ca ar fi ucis-o pe Luiza Melencu

Ancheta in cazul Caracal. Ce decizie au luat procurorii DIICOT dupa ce Gheorghe Dinca, principalul suspect in disparitia tinerelor Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, a negat ca ar fi ucis-o pe cea dintai. Ce decizie au luat procurorii DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca a negat ca ar fi ucis-o pe Luiza Melencu Avocatii familiei Melencu .

Mama Luizei Melencu, la sediul DIICOT: intre procurori si Dinca s-a facut o intelegere

Mama Luizei Melencu a fost citata la DIICOT, dupa ce Gheorghe Dinca a depus o cerere la arestul Capitalei prin care solicita sa fie reaudiat sustinand ca declaratia sa privind uciderea Luizei Melencu a fost una falsa si ca de fapt nu a omorat-o pe fata.

Monstrul din Caracal, bun de trimis in judecata de DIICOT. in fata carei instante va ajunge Gheorghe Dinca

Procurorii DIICOT au finalizat, vineri, rechizitoriul in dosarul Caracal, urmand ca principalul suspect in acest caz, Gheorghe Dinca, sa fie trimis in judecata pentru uciderea celor doua tinere, Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.

Dezvaluire socanta din dosarul lui Gheorghe Dinca. Monstrul din Caracal ar fi incercat sa mai rapeasca inca o fata

Ies la iveala dezvaluiri socante din dosarul lui Gheorghe Dinca, aflat si in prezent pe masa procurorilor DIICOT. Monstrul din Caracal ar mai fi incercat sa rapeasca o fata. Asa cum s-a mai zvonit pana acum, Luiza Melencu si Alexandra Macesanu nu au reprezentat singurele victime ale barbatului de 66 de ani. Dezvaluire socanta din .

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca a recunoscut ca si-a vandut victimele unor traficanti. Reactia mamei Luizei Melencu

Ies la iveala detalii uluitoare din ancheta in care e vizat Gheorghe Dinca. Chiar monstrul de la Caracal le-a oferit procurorilor piesele lipsa din acest puzzle infiorator. Barbatul a recunoscut cu sase luni in urma ca le-a ucis si incendiat Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, pentru a scapa de dovezi. Si mama adolescentei de 18 .

Gheorghe Dinca, dus la sediul DIICOT pentru a-si studia dosarul (VIDEO)

Aparitie surpriza la DIICOT. Gheorghe Dinca a fost adus, miercuri, pentru a-si studia dosarul inaintea audierii care este programata joi. Dinca si-a schimbat declaratia si sustine ca nu a ucis-o pe.

Primele imagini cu Gheorghe Dinca in fata sediului DIICOT. Ce le-a spus jurnalistilor inainte de a fi dus inapoi in Arestul Central

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, a plecat de la sediul DIICOT spre Arestul Central.

Gheorghe Dinca, din nou la DIICOT: Noile declaratii dau peste cap planurile procurorilor(VIDEO)

Gheorghe Dinca a fost adus joi dimineata la sediul DIICOT pentru a fi audiat de procurori. Citarea sa vine in contextul in care, in urma cu cateva zile, acesta li-a schimbat declaratiile, sustinand ca nu a uc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )