Libnet.ro
UNICEF

20:45

Mama regelui Cioaba: Sunt oameni care ne vor raul

Antena3 Antena3,
Mama regelui Cioaba: Sunt oameni care ne vor raul

Mama autointitulatul rege international al romilor Dorin Cioaba a spus miercuri, dupa perchezitiile facute de procurori, ca sunt oameni care le vor raul. Sunt oameni rai, care vor sa faca. continuă pe Antena3

Perchezitii la casa din Sibiu a regelui Cioaba, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Descinderi in forta la casa din Sibiu a regelui Cioaba, intr-un dosar cu un prejudiciu urias, de cinci milioane de euro. 28 de persoane sunt banuite de evaziune fiscala si spalare de.

Perchezitii la casa din Sibiu a regelui Cioaba, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani(VIDEO)

Descinderi in forta la casa din Sibiu a regelui Cioaba, intr-un dosar cu un prejudiciu urias, de cinci milioane de euro. 28 de persoane sunt banuite de evaziune fiscala si spalare de.

Sotia regelui Cioaba, ridicata de politisti dupa perchezitia in dosarul de evaziune fiscala. Dorin Cioaba:Daca au colaborat doua firme de tigani exista suspiciunea ca au fraudat statul

Sotia lui Dorin Cioaba, Sighisoara, a fost ridicata, miercuri, de catre politisti in urma perchezitiilor facute la locuinta familiei in dosarul de evaziune fiscala si va fi dusa la audieri la sediul Politiei Mehedinti. Dorin Cioaba a anuntat ca sunt vizate doua societati administrate de catre Sighisoara care au colaborat cu firme ale romilor din Strehaia, fiind vorba despre patru facturi in valoare de 20. 000 de lei despre care anchetatorii sustin ca sunt fictive, transmite News. ro.

Avertisment pentru romanii care vor sa mearga in Italia: Sunt inundatii puternice

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Italia ca anumite regiuni din nordul si centrul tarii se confrunta cu fenomene m.

Spania: Parchetul cere convocarea tuturor primarilor care vor sa organizeze referendumul pentru independenta Cataloniei si cere arestarea celor care nu se prezinta

Parchetul general din Spania a ordonat miercuri procurorilor din Catalonia sa-i convoace la audieri pe primarii localitatilor care doresc sa organizeze referendumul de autodeterminare din 1 octombrie si sa-i aresteze daca nu se prezinta, scrie AFP.

Cele trei zodii care vor suferi mult in toamna aceasta

Toamna a inceput deja cu o serie de probleme pentru cativa dintre nativii zodiacului. Viata a luat o turnura neasteptata, ceea ce i-a surprins. Din nefericire, lucrurile nu vor sta tocmai bine.

Acestea sunt alimentele care te ajuta sa fii slab anul intreg!

Daca iti doresti sa ai un corp perfect, trebuie sa fii atenta la ce mananci, in loc te gandesti la ce nu trebuie sa mananci. Aceste alimente pot fi consumate fara probleme intreg anul. Fructe de padure -Sunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )