Libnet.ro
UNICEF

21:15

Managerul Elias, despre scandalul dezinfectantilor:Stam ca pe un butoi de pulbere. Nu sunt in siguranta nici pacientii, nici medicii

Adevărul Adevărul,
Managerul Elias, despre scandalul dezinfectantilor:Stam ca pe un butoi de pulbere. Nu sunt in siguranta nici pacientii, nici medicii

Desi ministrul Sanatatii a anuntat ca spitalele in care se foloseste dezinfectantul Hexi Pharmasunt sigure pentru pacienti, managerii il contrazic si vor raspunsuri concrete pentru a putea rezilia contractele cu firma incriminata. Testele de sanitatie nu atesta eficacitatea produselor, arata oficialiidin sistem, care spun ca inclusiv chirurgii se tem sa mai intre in salile de operatie. continuă pe Adevărul

Manager Elias, despre scandalul dezinfectantilor:Stam ca pe un butoi de pulbere. Nu sunt in siguranta nici pacientii, nici medicii

Desi ministrul Sanatatii a anuntat ca spitalele in care se foloseste dezinfectantul Hexi Pharmasunt sigure pentru pacienti, managerii il contrazic si vor raspunsuri concrete pentru a putea rezilia contractele cu firma incriminata. Testele de sanitatie nu atesta eficacitatea produselor, arata oficialiidin sistem, care spun ca inclusiv chirurgii se tem sa mai intre in salile de operatie.

Romania nu are un laborator acreditat care sa faca teste de sanitatie. Ciolos, despre scandalul dezinfectantilor diluati: Ministrul Sanatatii va prezenta miercuri rezultatele verificarilor

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, marti, ca in Romania nu exista laborator acreditat care sa faca formal si oficial teste de sanitatie. Totodata, seful Executivului a declarat ca.

Scandalul dezinfectantilor. DSP-urile, obligate sa comunice astazi rezultatele primelor teste dispuse de Ministerul Sanatatii

Scandalul dezinfectantilor din spitale continua. Marti, Directiile de Sanatate Publica sunt nevoite sa faca publice, in cadrul unei videoconferinte, rezultatele primelor teste de autocontrol si sanitatie dispuse de Ministerul Santatii pe 28 aprilie.

Scandalul dezinfectantilor din spitale continua. Un dosar de urmarire penala din 2014 a fost clasat fara audieri

Scandalul dezinfectantilor diluati din spitale continua. Gazeta Sporturilor a publicat noi dezvaluiri potrivit carora, in urma cu patru ani, DNA a trimis catre Parchetul Judecatoriei Sectorului 2 un denunt.

Scandalul dezinfectantilor: Ministerul Sanatatii se lauda cu dublarea controalelor in spitale. Premierul cere urgentarea anchetei

Premierul Dacian Ciolos a anuntat ca a avut o intalnire la sediul Guvernului cu ministrul Sanatatii, Patriciu-Achimas Cadariu, cu care a discutat despre o serie de probleme ale sistemului medical. Potrivit sefului guvernului, ministrul Cadariu a prezentat stadiul anchetei in cazul dezinfectantilor din spitale, iar premierul a cerut urgentarea clarificarii acestei probleme de siguranta sanitara pentru ca pacientii sa se indrepte in continuare cu incredere spre spitalele care apartin sistemului public de sanatate.

Consilierul demisionar al ministrului Vlad Alexandrescu, Rares Zaharia, face dezvaluiri despre scandalul Culturii, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Scandalul de la Opera Nationala a fost scanteia care a aprins butoiul cu pulbere in cultura, ministrul Vlad Alexandrescu fiind destituit de premierul Ciolos. Consilierul demisionar al ministrului Culturii a fost acuzat de partizanat in cazul problemelor aparute dupa schimbarea conducerii ONB. Rares Zaharia vine sa la Adevarul Live, de la ora 14. 00, sa faca lumina in privinta acuzelor care i-au fost aduse.

Scandalul dezinfectantilor. Ministerul Sanatatii: doar 5% probe neconforme, din 3.500

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a anuntat miercuri intr-o conferinta de presa pe tema scandalului dezinfectantilor ca au fost efectuate 3. 526 de teste, fiind verificate substante biocide si de la alte firme, nu doar de la firma Hexi Pharma, incriminata ca a diluat concentratia dezinfectantilor.

Scandalul dezinfectantilor ia amploare: Parchetul General va demara inceperea urmaririi penale pentru fapte de zadarnicire a combaterii bolilor (VIDEO)

Parchetul General va demara inceperea urmaririi penale in rem in cazul scandalului dezinfectantilor, anume va analiza faptele si, ulterior, daca acestea se verifica, vor fi puse sub.

Scandalul dezinfectantilor continua: Hexi Pharma a cumparat materii prime la preturi uriase de la un off-shore controlat chiar de patronul companiei. Firma a incheiat cu spitalele contracte de 26 milioane de euro (VIDEO)

Noi dezvaluiri ies la iveala in scandalul dezifectantilor diluati de la Hexi Pharma. Dan Condrea, patronul companiei, nu numai ca vindea spitalelor substante inutile, dar acestea erau si de cateva ori.

Andrei Plesu, despre scandalul de la Opera: E limpede ca Vlad Alexandrescu nu a fost la inaltimea exigentelor (VIDEO)

Vlad Alexandrescu nu s-a ridicat la inaltimea exigentelor, este de parere Andrei Plesu! Prestatia ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu, in scandalul de la Opera, dar si modul in care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )