Libnet.ro
UNICEF

09:30

Scandalul dezinfectantilor: Ministerul Sanatatii se lauda cu dublarea controalelor in spitale. Premierul cere urgentarea anchetei

România Liberă România Liberă,
Scandalul dezinfectantilor: Ministerul Sanatatii se lauda cu dublarea controalelor in spitale. Premierul cere urgentarea anchetei

Premierul Dacian Ciolos a anuntat ca a avut o intalnire la sediul Guvernului cu ministrul Sanatatii, Patriciu-Achimas Cadariu, cu care a discutat despre o serie de probleme ale sistemului medical. Potrivit sefului guvernului, ministrul Cadariu a prezentat stadiul anchetei in cazul dezinfectantilor din spitale, iar premierul a cerut urgentarea clarificarii acestei probleme de siguranta sanitara pentru ca pacientii sa se indrepte in continuare cu incredere spre spitalele care apartin sistemului public de sanatate. continuă pe România Liberă

Scandalul dezinfectantilor: Ministerul Sanatatii a inceput o ancheta la Institutul Oncologic Bucuresti. Reactia IOB

Ministerul Sanatatii efectueaza, marti, o ancheta la Institutul Oncologic Bucuresti, unde verifica contractele de achizitii privind solutiile dezinfectante folosite in spitale.

Scandalul dezinfectantilor: Ministerul Sanatatii a inceput o ancheta la Institutul Oncologic Bucuresti

Ministerul Sanatatii efectueaza, marti, o ancheta la Institutul Oncologic Bucuresti, unde verifica contractele de achizitii privind solutiile dezinfectante folosite in spitale.

Scandalul dezinfectantilor. Ministrul Sanatatii a dispus un control la Institutul Oncologic Fundeni

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a dispus, marti, efectuarea unui control la Institutul Oncologic Fundeni privindcontractele de achizitii de dezinfectanti.

Ministerul Sanatatii a dublat numarul controalelor fata de anii trecuti

Inspectorii sanitari au efectuat, in primele patru luni ale acestui an, de doua ori mai multe controale in spitale decat in aceeasi perioada a anilor 2014 si 2015. Totodata, potrivit Ministerului Sanatatii, au crescut si numarul amenzilor.

Ministerul Sanatatii continua investigatia Hexi Harma

Personalul de specialitate implicat in actiunile de recoltare de probe, testare si control in cazul dezinfectantilor produsi de firma Hexi Pharma este singurul competent din punct de vedere legal si autorizat sa deruleze astfel de activitati, precizeaza Ministerul Sanatatii.

Ministrul Sanatatii, chemat la raport in scandalul dezinfectantilor diluati. Dacian Ciolos: Am cerut urgentarea clarificarii acestei probleme de siguranta sanitara (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a fost chemat, marti, la raport de catre premierul Dacian Ciolos, pe fondul scandalului diluarii dezinfectansilor din spitale. M-am intalnit.

Scandalul dezinfectantilor continua: Hexi Pharma a cumparat materii prime la preturi uriase de la un off-shore controlat chiar de patronul companiei. Firma a incheiat cu spitalele contracte de 26 milioane de euro (VIDEO)

Noi dezvaluiri ies la iveala in scandalul dezifectantilor diluati de la Hexi Pharma. Dan Condrea, patronul companiei, nu numai ca vindea spitalelor substante inutile, dar acestea erau si de cateva ori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )