Libnet.ro
UNICEF

20:30

Scandalul dezinfectantilor. Ministerul Sanatatii: doar 5% probe neconforme, din 3.500

România Liberă România Liberă,
Scandalul dezinfectantilor. Ministerul Sanatatii: doar 5% probe neconforme, din 3.500

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a anuntat miercuri intr-o conferinta de presa pe tema scandalului dezinfectantilor ca au fost efectuate 3. 526 de teste, fiind verificate substante biocide si de la alte firme, nu doar de la firma Hexi Pharma, incriminata ca a diluat concentratia dezinfectantilor. continuă pe România Liberă

Scandalul dezinfectantilor: Ministerul Sanatatii a inceput o ancheta la Institutul Oncologic Bucuresti. Reactia IOB

Ministerul Sanatatii efectueaza, marti, o ancheta la Institutul Oncologic Bucuresti, unde verifica contractele de achizitii privind solutiile dezinfectante folosite in spitale.

Scandalul dezinfectantilor: Ministerul Sanatatii a inceput o ancheta la Institutul Oncologic Bucuresti

Ministerul Sanatatii efectueaza, marti, o ancheta la Institutul Oncologic Bucuresti, unde verifica contractele de achizitii privind solutiile dezinfectante folosite in spitale.

Scandalul dezinfectantilor: Ministerul Sanatatii se lauda cu dublarea controalelor in spitale. Premierul cere urgentarea anchetei

Premierul Dacian Ciolos a anuntat ca a avut o intalnire la sediul Guvernului cu ministrul Sanatatii, Patriciu-Achimas Cadariu, cu care a discutat despre o serie de probleme ale sistemului medical. Potrivit sefului guvernului, ministrul Cadariu a prezentat stadiul anchetei in cazul dezinfectantilor din spitale, iar premierul a cerut urgentarea clarificarii acestei probleme de siguranta sanitara pentru ca pacientii sa se indrepte in continuare cu incredere spre spitalele care apartin sistemului public de sanatate.

Scandalul dezinfectantilor Ministrul Sanatatii: Stiu ce campanie este pregatita azi impotriva mea si va continua zilele urmatoare. Ma intreb pe cine am suparat asa de tare/ La Institutul Oncologic Cluj a fost o proba neconforma

Ministrul Sanatatii Patriciu Achimas Cadariu, invitat miercuri seara la Digi24, a acuzat o campanie pregatita impotriva sa ce va continua in zilele urmatoare, sustinand ca se fac afirmatii tendentioase in ceea ce il priveste, in special in legatura cu numarul contractelor incheiate in perioada in care a fost manager al Institutului Oncologic din Cluj Napoca. Ma intreb pe cine am suparat asa de tare, a adaugat ministrul, sustinand ca modul in care presa prezinta situatia este legat de o suparare sau de o lipsa de documentare. Intrebat daca printre cele 5% din probele neconforme prelevate de la spitalele din tara se numara si probe de la Institutul Oncologic din Cluj, Achimas Cadariu a confirmat, afirmand ca este vorba doar de o proba care poate rezulta, spre exemplu, din felul in care s-a spalat pe maini cu dezinfectant persoana de la care a fost preluata proba.

Scandalul dezinfectantilor. Ministrul Sanatatii a dispus un control la Institutul Oncologic Fundeni

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a dispus, marti, efectuarea unui control la Institutul Oncologic Fundeni privindcontractele de achizitii de dezinfectanti.

Scandalul dezinfectantilor. DSP-urile, obligate sa comunice astazi rezultatele primelor teste dispuse de Ministerul Sanatatii

Scandalul dezinfectantilor din spitale continua. Marti, Directiile de Sanatate Publica sunt nevoite sa faca publice, in cadrul unei videoconferinte, rezultatele primelor teste de autocontrol si sanitatie dispuse de Ministerul Santatii pe 28 aprilie.

Scandalul dezinfectantilor din spitale continua. Un dosar de urmarire penala din 2014 a fost clasat fara audieri

Scandalul dezinfectantilor diluati din spitale continua. Gazeta Sporturilor a publicat noi dezvaluiri potrivit carora, in urma cu patru ani, DNA a trimis catre Parchetul Judecatoriei Sectorului 2 un denunt.

Ministerul Sanatatii a dublat numarul de controale efectuate in spitale

In primele 4 luni ale acestui an, Ministerul Sanatatii MS) a dublat numarul de controale efectuate de catre inspectorii sanitari in spitale fata de aceeasi perioada a anilor 2014 si.

Ministrul Sanatatii, chemat la raport in scandalul dezinfectantilor diluati. Dacian Ciolos: Am cerut urgentarea clarificarii acestei probleme de siguranta sanitara (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a fost chemat, marti, la raport de catre premierul Dacian Ciolos, pe fondul scandalului diluarii dezinfectansilor din spitale. M-am intalnit.

Managerul Elias, despre scandalul dezinfectantilor:Stam ca pe un butoi de pulbere. Nu sunt in siguranta nici pacientii, nici medicii

Desi ministrul Sanatatii a anuntat ca spitalele in care se foloseste dezinfectantul Hexi Pharmasunt sigure pentru pacienti, managerii il contrazic si vor raspunsuri concrete pentru a putea rezilia contractele cu firma incriminata. Testele de sanitatie nu atesta eficacitatea produselor, arata oficialiidin sistem, care spun ca inclusiv chirurgii se tem sa mai intre in salile de operatie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2247 seconds )