Libnet.ro
UNICEF

11:45

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Constanta a fost retinut pentru luare de mita

B1 B1,
Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Constanta a fost retinut pentru luare de mita

Managerul Spitalului Judetean Constanta a fost retinut miercuri seara de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru luare de mita in forma continuata, potrivit unui comunicat al. continuă pe B1

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Constanta a fost retinut pentru luare de mita (VIDEO)

Managerul Spitalului Judetean Constanta a fost retinut miercuri seara de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru luare de mita in forma continuata, potrivit unui comunicat al.

Danut Capatana, managerul Spitalului Judetean Constanta, la sediul DNA (VIDEO)

Managerul Spitalului Judetean Constanta, Dan Capatana, a fost adus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, arata B1 TV. Din primele informatii, se pare ca, cel mai probabil, acesta a fost.

Managerul Spitalului Judetean Constanta, ridicat de DNA

Managerul Spitalului Judetean Constanta, Danut Capatana a fost adus la sediul din Bucuresti al DNA cu mandat, in urma unui flagrant realizat de procurori. Potrivit DIGI 24, cel mai probabil, cercetarile au legatura cu achizitiile din fonduri publice ale spitalului.

Managerul Spitalului Judetean Constanta a fost RETINUT de DNA

Procurorii DNA l-au retinut, miercuri, pe Danut Capatina, managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, cu privire la savarsirea infractiunii de luare de mita, in forma continuata.

Un sofer de TIR din Bulgaria a fost retinut, dupa ce trei persoane au murit intr-un accident rutier

Un cetatean bulgar a fost retinut, pentru 24 de ore, dupa ce trei persoane au murit intr-un accident rutier care a avut loc de drumul national DN 56 A. Barbatul de 36 de ani, care conducea un TIR, nu a respectat regulile de circulatie si a intrat intr-o masina in care se aflau cele trei victime.

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Constanta, retinut de DNA pentru luare de mita

Pitesti: Un barbat, retinut pentru ca ar fi incercat sa racoleze doua fetite in scop sexual

Un barbat in varsta de 45 de ani din Pitesti a fost retinut, luni, pentru 24 de ore. Acesta a fost acuzat ca a incercat sa racoleze doua fetite, de 11, respectiv 12 ani, in scop sexual.

Manager de spital judetean, adus cu mandat la DNA

Managerul Spitalului Judetean Constanta, Danut Capatana, a fost adus cu mandat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie. Vom reveni cu.

Cel mai scump diamant roz a fost vandut pentru suma uriasa de 31,56 milioane de dolari. Cum arata acesta (FOTO)

Un diamant roz, taiat sub forma unei pere, a fost scos la licitatie si apoi vandut pentru suma uriasa de 31,56 milioane de dolari, adica 27,88 milioane euro. Cel mai mare diamant a fost scos la licitatie.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )