Libnet.ro
UNICEF

06:30

Mancare sanatoasa pentru copii: Cele mai creative preparate din fructe si legume (VIDEO)

B1 B1,
Mancare sanatoasa pentru copii: Cele mai creative preparate din fructe si legume (VIDEO)

O mama a sase copii din California a gasit un mod inedit de a-i face pe acestia sa manance sanatos. Femeia a inceput sa aranjeze mancarea in farfurie in asa fel. continuă pe B1

Marian Godina pregateste o carte pentru copii: in misiune cu Marian

Politistul Marian Godina va lansa o carte pentru copii, in misiune cu Marian, in care le va explica celor mici ce presupune meseria sa si care sunt regulile de circulatie.

Locuri de munca in strainatate. 418 slujbe prin reteaua EURES, unde sunt cele mai multe posturi libere

Calarasenii care doresc sa lucreze in strainatate au de unde alege. Reteau EURES pune la dispozitia solicitantilor peste 400 locuri de munca pentru toate calificarile, in 14 state. Cele mai multe slujbe sunt disponibile in Germania.

Royal Clipper, una dintre cele mai luxoase nave din lume, vine in premiera in Portul Constanta

Royal Clipper, una dintre cele mai luxoase nave din lume, va acosta sambata, pentru prima oara, in Portul Constanta, anunta reprezentantii portului pe pagina de Facebook.

Cele mai frumoase aparitii de la Cannes Film Festival

La editia din acest an a Festivalului de Film de la Cannes au participat multe vedete de peste ocean. Covorul rosu de pe coasta de azur a putut astfel concura cu brio cu cel al marilor ceremonii Oscar. Iata cele mai frumoase aparitii vestimentare de la Cannes Film Festival.

Paradisul exotic unde accesul turistilor va fi interzis de anul acesta: decizia vizeaza una dintre cele mai frumoase insule din lume VIDEO

Una dintre cele mai frumoase insule din lume, un adevarat paradis estival sufocat de numarul mare de turisti, va interzice anul acesta accesul vizitatorilor pentru a permite refacerea ecosistemului.

Cum arata castelul Teleki, locul in care a locuit una dintre cele mai instarite familii din Romania, scos la vanzare pentru jumatate de milion de euro

Castelul Teleki, una dintre cele mai fastuoase cladiri lasate mostenire peisajului ardelenesc de familia de nobili Teleki, proprietate detinuta de Samuel Teleki, cancelar al Transilvaniei si totodata unul dintre cei mai bogati oameni din zona Muresului, a fost scos la vanzare la un pret de 500. 000 de euro.

Mesterii dintr-un sat din Bihor care decoreaza cele mai mari parcuri de distractii din lume, cu personaje celebre si peisaje de poveste

Mesterii dintr-un sat din Bihor care fac decoruri pentru marile parcuri de distractii din lumeBIHOR Satul bihorean Osorhei a ajuns cunoscut in toata lumea ca locul unde prin viata cele mai frumoase povesti.

Cele mai bune telefoane cu incarcare rapida

In zilele noastre, oamenii nu isi mai permit luxul de a astepta ore intregi sa li se incarce telefonul, asa ca tehnologiile de fast charging au avansat foarte mult. Prin urmare, ca sa iti usuram procesul de cercetare a pietii, noi iti prezentam o lista cu o parte dintre cele mai bune telefoane cu incarcare [].

Turcia: Unul dintre cele mai mari spitale din Ankara, in flacari. Peste 100 de pacienti au fost evacuati (VIDEO)

Unul dintre cele mai mari spitale din capitala turca Ankara a fost curprins de flacari in cursul serii de miercuri, potrivit reuters. com. Acoperisul sectiei de neurologie a fost cel cuprins de flacari,.

Care sunt cele mai iubite romante ale romanilor. imbinarea poeziei romantice si erotice cu muzica usoara

In timp ce italienii au cantoneta, germanii-liedul, francezii- sansoneta, romanii au apropiate de suflet romantele, inca de la mijlocul secolului al 19-lea. Cantareata Mia Barbu a realizat o culegere in 1971, prefatata de cunoscutul dramaturg si eseist roman, de origine armeana, Victor Eftimiu, in care a pus laolalta cele mai iubite 150 de romante.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )