Libnet.ro
UNICEF

08:45

Manchester City mai are nevoie de un punct pentru titlu

Online Sport Online Sport,
Manchester City mai are nevoie de un punct pentru titlu

Echipa lui Costel Pantilimon este foarte aproape de al doilea titlu in ultimii ani, dupa ce Liverpool a reusit sa scape printre degete victoria la Crystal Palace. continuă pe Online Sport

Manchester City, virtual campioana in Premier League, dupa ce a spulberat-o pe Aston Villa. Conditia ca cetatenii sa devina matematic campioni

Manchester City a castigat restanta cu Aston Villa, scor 4-0 si in proportie de 99% este noua campioana a Angliei. Cetatenii mai au nevoie de un singur punct in ultima etapa pentru a castiga matematic campionatul.

Amenzi uriase pentru Manchester City si PSG, dupa ce au incalcat fair-play-ul financiar

Clubul englez Manchester City si liderul Frantei, PSG, ar putea primi amenzi de pana la 60 milioane euro din partea UEFA, dupa ce au incalcat regula fair-play-ului financiar. Cele doua cluburi, cu bugete colosale, au depasit cu mult plafonul maxim al pierderilor financiare, stabilit de UEFA la 45 milioane euro.

Manchester City si PSG ar putea fi amendate de UEFA cu cate 60 de milioane de euro

Cluburile Manchester City si PSG ar putea fi amendate de UEFA cu 60 de milioane de euro, ar putea avea limitate loturile de jucatori pentru Liga Campionilor, dar si nivelul salariilor, dupa ce au incalcat.

Formula 1 Avancronica etapei: Revolutie la Red Bull, batalie pentru titlu in sanul echipei Mercedes si sperantele lui Alonso

In acest week-end se va desfasura prima etapa europeana a sezonului pe circuitul Montmelo de la marginea Barcelonei, prilej pentru echipe de a aduce update-uri serioase pentru masini in speranta obtinerii unui avantaj ce ii va propulsa in lupta pentru titlu sau pentru un rezultat cat mai bun, asa ca va propunem sa analizam pe rand situatia fiecarei echipe. Principalul favorit pe hartie este Lewis Hamilton, pilotul britanic venind dupa 3 victorii la rand. Cu toate acestea, abandonul din prima etapa il claseaza pe locul 2 la general in spatele coechipierului sau Nico Rosberg. in articol: situatia echipelor, piloti angrenati, modificari tehnice si statistici.

VIDEO Adio titlu: Liverpool s-a facut de ras, dupa ce a condus Crystal Palace cu 3-0. Manchester City e ca si campioana

La 27 aprilie, cormoranii mai aveau trei jocuri de disputat in Premier League si prima sansa la titlu. Gerrard si compania au dat insa cu piciorul unei sanse uriase, aratand de ce clubul cu cei mai frumosi suporteri din Anglia n-a mai terminat pe locul 1 de 24 de ani.

Traian Basescu: Imediat ce nu va mai avea nevoie de baroni, Victor Ponta ii va arde

Presedintele TraianBasescu a afirmat, joi seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca premierul Victor Ponta are un caracter duplicitar si va scapa de baronii care il sustin.

Traian Basescu: Imediat ce nu va mai avea nevoie de baroni, Victor Ponta ii va arde (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, joi seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca premierul Victor Ponta are un caracter duplicitar si va scapa de baronii care il sustin.

Calcule pentru titlu in Liga 1: Steaua poate lua campionatul de astazi

Steaua poate sa intre in posesia matematica a titlului in cadrul etapei 31, dupa meciurile de miercuri ale Astrei sau Petrolulu sau cel mai probabil de joi, dupa meciul ei cu U Cluj. Toate meciurile sunt live in modulul special onlinesport. ro.

Calcule pentru titlu in Spania, un final nebun in trei

Dupa o etapa nebuna in care nici una dintre cele trei candidate la titlu nu a obtinut victoria, campionatul Spaniei programeaza ultimele trei etape.

Magia lui Cristiano Ronaldo pastreaza pe Real Madrid in lupta pentru titlu

Cristiano Ronaldo e mare. O stiau toti, o recunosteau multi, iar duminica portughezul a fost providential pentru Real Madrid, care pastreaza mari sanse la titlu in Spania, acolo unde zarurile nu sunt inca.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )