Libnet.ro
UNICEF

09:45

Manchester City, virtual campioana in Premier League, dupa ce a spulberat-o pe Aston Villa. Conditia ca cetatenii sa devina matematic campioni

Adevărul Adevărul,
Manchester City, virtual campioana in Premier League, dupa ce a spulberat-o pe Aston Villa. Conditia ca cetatenii sa devina matematic campioni

Manchester City a castigat restanta cu Aston Villa, scor 4-0 si in proportie de 99% este noua campioana a Angliei. Cetatenii mai au nevoie de un singur punct in ultima etapa pentru a castiga matematic campionatul. continuă pe Adevărul

VIDEO Adio titlu: Liverpool s-a facut de ras, dupa ce a condus Crystal Palace cu 3-0. Manchester City e ca si campioana

La 27 aprilie, cormoranii mai aveau trei jocuri de disputat in Premier League si prima sansa la titlu. Gerrard si compania au dat insa cu piciorul unei sanse uriase, aratand de ce clubul cu cei mai frumosi suporteri din Anglia n-a mai terminat pe locul 1 de 24 de ani.

Cum poate deveni Costel Pantilimon campion in Premier League

Costel Pantilimon are meci miercuri, iar o victorie a lui Manchester City duce echipa romanului pe locul 1 in Premier League, cu o etapa ramasa din campionat.

Amenzi uriase pentru Manchester City si PSG, dupa ce au incalcat fair-play-ul financiar

Clubul englez Manchester City si liderul Frantei, PSG, ar putea primi amenzi de pana la 60 milioane euro din partea UEFA, dupa ce au incalcat regula fair-play-ului financiar. Cele doua cluburi, cu bugete colosale, au depasit cu mult plafonul maxim al pierderilor financiare, stabilit de UEFA la 45 milioane euro.

Manchester City si PSG ar putea fi amendate de UEFA cu cate 60 de milioane de euro

Cluburile Manchester City si PSG ar putea fi amendate de UEFA cu 60 de milioane de euro, ar putea avea limitate loturile de jucatori pentru Liga Campionilor, dar si nivelul salariilor, dupa ce au incalcat.

Luis Suarez, atacantul FC Liverpool, a fost desemnat jucatorul anului in Premier League

Luis Suarez, atacantul uruguayan al echipei FC Liverpool, a fost ales, luni, cel mai bun jucator al sezonului in Premier League de catre asociatia jurnalistilor sportivi din Anglia, informeaza AFP. Internationalul.

Manchester City mai are nevoie de un punct pentru titlu

Echipa lui Costel Pantilimon este foarte aproape de al doilea titlu in ultimii ani, dupa ce Liverpool a reusit sa scape printre degete victoria la Crystal Palace.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )