Libnet.ro
UNICEF

00:07

Manchester United vrea sa plateasca 80 de milioane de euro pentru Saul

România Liberă România Liberă,
Manchester United vrea sa plateasca 80 de milioane de euro pentru Saul

Clubul englez de fotbal Manchester United este dispus sa plateasca circa 80 milioane euro in schimbu. continuă pe România Liberă

Echipamente sanitare de 3,1 milioane de euro pentru medicii din Bihor. Cum a cumparat Primaria Oradea produsele la jumatate din pretul pietei europene

Primaria Oradea a achizitionat 75 de tone de echipamente sanitare, in valoare de 3,1 milioane de euro, produsele fiind cumparate din China, fara intermediari, la preturi mai mici decat au facut-o reprezentantii unor state, ba chiar la jumatate din tarifele pietei europene.

Romania cere UE sprijin direct de 750 de milioane de euro pentru intreprinderile mici si mijlocii

Romania discuta la Bruxelles despre un pachet de sprijin direct pentru IMM-uri, in valoare de 750 de.

UPDATE Primaria Sectorului 3 nu renunta la ideea de a aloca 5 milioane lei pentru promovare Proiectul a fost adoptat de Consiliu local

Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita, nu renunta la ideea de a aloca 5 milioane lei pentru promovare. Proiectul care prevede incheierea unui contract de 5 milioane lei pentru promovarea institutiei, cu compania Smart City Invest S3, la care este actionar Consiliul local, a fost adoptat luni de Consiliului local. Mai departe, compania incheie contracte pentru publicitate cu diverse televiziunipublicatii. in 2019, Primaria a mai incheiat doua contracte, in valoare de circa 12 milioane lei, pentru promovare. La ultima sedinta, proiectul a fost respins.

Simona Halep a anuntat ca a donat 30.000 de euro pentru spitalele care trateaza cazuri de Covid 19

Simona Halep a anuntat ca a donat 30. 000 de euro pentru spitalele care trateaza cazuri de Covid 19.

Serie A: Genoa, despagubiri de 800.000 euro pentru clubul polonez Zaglebie Lubin

Echipa italiana de fotbal Genoa 1893 a fost somat de FIFA sa plateasca suma de 800. 000 de euro clubu.

Un fond romanesc de investitii pentru firme IT isi creste bugetul de finanatare la 4 milioane Euro

Fondul de investitii ROCA X atrage noi fonduri pentru startupurile romanesti si isi creste bugetul de investitii de la 2,7 milioane de euro la 4 milioane de euro, cu dublarea participatiei din partea a peste jumatate dintre sustinatorii initiali ai proiectului.

Dinamo raporteaza pierderi de aproape 2 milioane de euro pentru 2019

Clubul de fotbal FC Dinamo a anuntat, marti, pe site-ul sau oficial, ca pe anul financiar 2019 a inr.

Prime de pana la 1.500 de euro pentru cadrele medicale din Franta aflate in prima linie in lupta cu coronavirusul

Cadrele medicale din Franta aflate in prima linie in lupta cu coronavirusul vor primi cate o prima de pana 1. 500 de euro, precum si o suma mai mare decat de obicei pentru orele suplimentare, promite premierul francez Edouard Philippe, scrie Aerpres, citand Reuters si Le Figaro.

Fond Sony de 10 milioane dolari pentru producatori de jocuri independenti

Sony a anuntat marti ca lanseaza un fond de 10 milioane de dolari pentru a-si sprijini partenerii, producatori de jocuri independenti, pe fondul crizei generate de pandemia de coronavirus COVID-19.

Fond de 890 milioane dolari pentru startup-uri, de la un investitor in Snapchat

Compania de investitii americana Lightspeed Venture Partners, unul dintre primii finantatori ai aplicatiei Snapchat a lansat, marti, 3 noi fonduri in valoare totala de peste 4 miliarde de dolari, dintre care 890 de milioane de dolari destinati startup-urilor din toata lumea, in plina criza coronavirus COVID-19.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )