Libnet.ro
UNICEF

13:30

Manda: Vom solicita SRI toate documentele secrete. Vom merge in control la SRI

România Liberă România Liberă,
Manda: Vom solicita SRI toate documentele secrete. Vom merge in control la SRI

Presedintele Comisiei SRI, Claudiu Manda, a declarat, miercuri, ca membrii comisiei vor solicita SRI. continuă pe România Liberă

Manda: Vom solicita SRI toate documentele secrete de la baza redactarii protocolului cu Parchetul General. Vom merge in control la unitatile SRI

Presedintele Comisiei de control al SRI, Claudiu Manda, a declarat, miercuri, ca membrii comisiei vor solicita Serviciului Roman de Informatii toate documentele secrete care au stat la baza redactarii protocolului dintre Serviciu si Parchetul general. De asemenea, acesta a mai anuntat ca la nivelul comisiei s-a decis inclusiv inceperea controalelor la unitatile SRI.

Claudiu Manda anunta descinderi la SRI: Vom merge in controlla toate unitatile si vom cere documentele secrete

Presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI, Claudiu Manda, a declarat miercuri ca va solicita Serviciului Roman de Informatii toate documentele secrete care au stat la baza redactarii.

UNJR si Asociatia Magistratilor din Romania solicita SRI sa faca publice toate protocoalele incheiate din 1990 pana in prezent

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) si Asociatia Magistratilor din Romania AMR) solicita Ministerului Public si Serviciului Roman de Informatii SRI) sa faca publice toate protocoalele sau intelegerile de cooperare pe care le-au incheiat din 1990 pana in prezent, spunand ca justitia nu poate fi administrata dupa acte secrete, ca in perioada comunista.

Proiect de lege: Produsele electro-IT trebuie sa aiba meniul, setarile si toate documentele in limba romana

Un proiect legislativ propune ca toate produsele electronice si electrocasnice sa aiba meniul si setarile in limba romana, iar documentele care insotesc produsele sa fie, de asemenea, redactate obligatoriu in limba romana, indiferent de tara de origine, scrie News. ro.

Vom solicita in fiecare sedinta a Parlamentului dezbaterea si votul pe OUG 82 pentru a o ataca la CCR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca liberalii vor solicita in fiecare sedinta a Parlamentului dezbaterea si votul asupra proiectului de lege pentru aprobarea OUG 82/2017 privind pilonul II de pensii, urmand sa o conteste la Curtea Constitutionala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )