Libnet.ro
UNICEF

17:45

Mandat de arestare pe numele liderului Fratilor Musulmani din Egipt

Adevărul Adevărul,
Mandat de arestare pe numele liderului Fratilor Musulmani din Egipt

Autoritatile egiptene au emis, joi, un mandat de arestare impotriva liderului Fratilor Musulmani, Mohamed Badie, si a adjunctului sau, Khairat al-Shater, a anuntat o sursa judiciara, citata de AFP. continuă pe Adevărul

Mandat de arestare pe numele liderului Fratilor Musulmani din Egipt.

Un mandat de arestare a fost emis, joi, in Egipt pe numele liderului Fratilor Musulmani, a anuntat o sursa judiciara, citata de AFP.

Mandat de arestare pe numele liderilor Fratilor Musulmani din Egipt

Autoritatile egiptene au emis, joi, un mandat de arestare impotriva liderului Fratilor Musulmani, Mohamed Badie, si a adjunctului sau, Khairat al-Shater, a anuntat o sursa judiciara, citata de.

Egipt: Liderul suprem al Fratilor Musulmani ar fi fost arestat, sustine o sursa de securitate

Politia militara egipteana l-a arestat pe Mohamed Badie, liderul suprem al Fratilor Musulmani egipteni, sustine o sursa din serviciile de securitate, citata de AFP. Din miscarea Fratii Musulmani face parte si.

Liderii internationali urmaresc situatia din Egipt: Barack Obama cere revenirea rapida la o putere civila

Situatia din Egipt este atent urmarita de comunitatea internationala. mAtat Statele Unite ale Americii cat si mai multe tari din Uniunea Europeana si-au exprimat ingrijorarea, dupa destituirea de catre.

Ce spera MAE cu privire la situatia din Egipt.

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza, intr-un comunicat, ca urmareste cu mare atentie evolutiile din Egipt si face apel partilor sa faca dovada de retinere si sa evite escaladarea violentelor, informeaza Mediafax. MAE si-a exprimat, totodata, speranta ca se va reveni cat mai curand la ordinea constitutionala si procesul de tranzitie democratica va fi reluat. Ministerul Afacerilor Externe urmareste cu mare atentie evolutiile curente din Egipt si face apel la partile implicate sa .

Adli Mansour, judecatorul suprem al Curtii Constitutionale din Egipt a fost investit in functia de presedinte interimar

Adli Mansour, judecatorul suprem al Curtii Constitutionale din Egipt a fost investit, joi, in functia de presedinte interimar, la cateva ore dupa ce armata l-a demis pe Mohamed Morsi si l-a pus sub arest la.

Caderea regimului lui Mohamed Morsi. CRONOLOGIA evenimentelor-cheie din Egipt

Presedintele islamist din Egipt a fost demis de catre armata, dupa un an de la investirea sa in functie, scrie AFP, care prezinta evenimentele-cheie ale manifestatiilor egiptene ce au dus miercuri seara la.

Violentele din Egipt, la cote maxime

Violentele din Egipt au atins cote maxime, in ultimele zile, existand ris and 172;cul ca revolta populatiei sa degenereze intr-o adevarata revolutie pentru rasturnarea regimului presedintelui Mohammed Morsi, potrivit unor experti in relatii internationale.

VIDEO. Reuniune de urgenta a liderilor militari din Egipt. ...

UPDATE: Ultimatumul dat de catre armata presedintelui egiptean Mohame Morsi pentru a renunta la putere expira la ora 18:00. Armata a preluat televiziunea. Urmareste LIVE desfasurarea evenimentelor din Egipt. _ _ _ _ Sefii armatei egiptene s-au reunit, miercuri, de urgenta, la cateva ore dupa ce presedintele islamist Mohamed Morsi a refuzat orice plecare anticipata de la putere, asa cum ii cer manifestantii, a declarat pentru AFP o sursa apropiata armatei, potrivit Mediafax. Aceasta .

Ungureanu: O escaladare a situatiei din Egipt ar constitui un risc major pentru Orientul Mijlociu

Pre and sedintele Forta Civica FC), Mihai-Razvan Ungureanu, and si-a exprimat ingrijorarea fa and ta de rapida deteriorare a situa and tiei politice din Egipt, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )