Libnet.ro
UNICEF

21:00

Egipt: Liderul suprem al Fratilor Musulmani ar fi fost arestat, sustine o sursa de securitate

Antena3 Antena3,
Egipt: Liderul suprem al Fratilor Musulmani ar fi fost arestat, sustine o sursa de securitate

Politia militara egipteana l-a arestat pe Mohamed Badie, liderul suprem al Fratilor Musulmani egipteni, sustine o sursa din serviciile de securitate, citata de AFP. Din miscarea Fratii Musulmani face parte si. continuă pe Antena3

Egipt: Politia militara l-a arestat pe liderul suprem al miscarii Fratii Musulmani

Politia militara dinEgipt l-a arestat, joi, pe Mohamed Badie, liderul suprem al miscarii islamiste Fratii Musulmani, din care face parte presedintele demis Mohamed Morsi. Badie a fost arestat sub acuzatia.

Liderul suprem al miscarii egiptene Fratii Musulmani, arestat de politia militara.

Politia militara egipteana l-a arestat joi pe Mohamed Badie, liderul suprem al miscarii islamiste Fratii Musulmani, din care face parte fostul presedinte Mohamed Morsi, demis de armata in ceea ce pare a fi o lovitura de stat, transmite Mediafax. Potrivit AFP, Badie a fost arestat sub acuzatia de instigare la uciderea manifestantilor care protestau duminica in fata sediului miscarii Fratii Musulmani. Liderul islamist a fost arestat in orasul egiptean Marsa Matruh, in nord-vestul tarii.

Mandat de arestare pe numele liderului Fratilor Musulmani din Egipt.

Un mandat de arestare a fost emis, joi, in Egipt pe numele liderului Fratilor Musulmani, a anuntat o sursa judiciara, citata de AFP.

Mandat de arestare pe numele liderilor Fratilor Musulmani din Egipt

Autoritatile egiptene au emis, joi, un mandat de arestare impotriva liderului Fratilor Musulmani, Mohamed Badie, si a adjunctului sau, Khairat al-Shater, a anuntat o sursa judiciara, citata de.

Mandat de arestare pe numele liderului Fratilor Musulmani din Egipt

Autoritatile egiptene au emis, joi, un mandat de arestare impotriva liderului Fratilor Musulmani, Mohamed Badie, si a adjunctului sau, Khairat al-Shater, a anuntat o sursa judiciara, citata de AFP.

Un adolescent a fost arestat la Stockholm dupa uciderea unui imigrant roman

Un adolescent a fost arestat joi, la Stockholm, dupa ce a recunoscut ca l-a injunghiat mortal pe un tanar roman, intr-un incident care a avut loc saptamana trecuta, scrie publicatiaThe Local, citata de.

PRIMA reactie a presedintelui Mohamed Morsi DUPA ce a fost arestat de armata

Seful armatei egiptene a anuntat miercuri ca presedintele islamist Mohamed Morsi a fost inlaturat si este inlocuit temporar in fruntea tarii de presedintele Curtii Constitutionale. De asemenea, actuala.

Presedintele Egiptului a fost arestat. Armata a preluat conducerea

Presedintele Egiptului, Mohamed Morsi, a fost plasat in arest la domiciu, afirma surse citate de ABC News . Surse citate de Televiziunea publica egipteana afirma ca armata a intervenit pentru securizarea institutiilor principale imediat dupa expirarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )