Libnet.ro
UNICEF

12:30

Manifestatie in Afganistan, in cinstea autorilor atentatului terorist din Franta, de la Charlie Hebdo

Adevărul Adevărul,
Manifestatie in Afganistan, in cinstea autorilor atentatului terorist din Franta, de la Charlie Hebdo

Cateva sute de persoane au manifestat vineri in provincia Uruzgan, in sudul Afganistanului, pentru a elogia actiunile autorilor atentatului terorist din Franta care au ucis 12 persoane la redactia revistei satirice franceze Charlie Hebdo, a anuntat sambata o sursa din politie, citata de AFP. continuă pe Adevărul

Autorii atentatului terorist din Franta. Cum se desfasoara vanatoarea asasinilor islamisti

Autorii atentatului terorist din Franta tin pe jar anchetatorii care au refacut filmul atacului de la Paris. Franta este in stare de alerta terorista, iar o armata de politisti sprijiniti de forte speciale au pornit pe urmele celor doi atacatori.

INFOGRAFIE Autorii atentatului terorist din Franta. Cum se desfasoara vanatoarea asasinilor islamisti

Autorii atentatului terorist din Franta tin pe jar anchetatorii care au refacut filmul atacului de la Paris. Franta este in stare de alerta terorista, iar o armata de politisti, sprijiniti de forte speciale, a pornit pe urmele celor doi atacatori.

Autorii atentatului terorist din Franta, considerati eroi de catre reteaua terorista Stat Islamic

Atentat terorist in Franta. Un post de radio al retelei teroriste Stat Islamic in Irak si Siria i-a catalogat drept eroi pe autorii atacului terorist comis la redactia revistei Charlie Hebdo.

Autorii atentatului terorist din Franta sunt considerati eroi de catre Statul Islamic si salutati de Al-Qaeda

Atentat terorist in Franta. Un post de radio al retelei teroriste Stat Islamic in Irak si Siria i-a catalogat drept eroi pe autorii atacului terorist comis la redactia revistei Charlie Hebdo.

inregistrarea convorbirii telefonice dintre un post TV si autorul atentatului terorist din Franta, de la magazinul evreiesc din Paris

Autori atentat terorist in Franta. Jihadistul Amedy Coulibaly, care a luat ostatici vineri in magazinul evreiesc din Paris, a contactat postul de televiziune BFMTV cu doua ore inainte de a fi ucis de politisti si a cerut ca armata sa se retraga din Statul Islamic, relateaza AFP, care prezinta inregistrarea conversatiei.

Autorii atentatului terorist din Franta erau pe lista neagra a SUA

Autorii atentatului terorist din Franta, comis miercuri la revista pariziana Charlie Hebdo, se aflau intr-o baza de date cu teroristi a serviciilor americane de informatii, a declarat, joi, un oficial cu rang inalt in domeniul spionajului, potrvit ABC News.

Iranul denunta atacul terorist din Franta si-l catalogheaza strain islamului

Iranul denunta atacul terorist de la cotidianul de satira Charlie Hebdo din Franta si catalogheaza aceasta actiune care a dus la moartea a 12 persoane ca fiind straina islamului.

Nou mesaj al presedintelui Klaus Iohannis dupa atacul terorist din Franta

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook un nou mesaj dupa atacul terorist din capitala Frantei asupra saptamanalului de satira Charlie Hebdo.

Noi informatii privind atacul terorist din Franta

Ostaticul de la tipografia din nordul Frantei, unde s-au retras vineri cei doi frati Kouachi, nu a fost reperat de presupusii autori ai atacului de la Charlie Hebdo, a anuntat o sursa apropiata dosarului.

Ce se afla in spatele atentatului terorist din Franta: mize politice si conflictele din Irak si Siria. Pe unde intra in Europa imigrantii ilegali

O serie de statistici pot explica odiosul atentat comis la redactia publicatiei de satira Charlie Hebdo. La suprafata, motivatia masacrului ar fi caricaturile cu profetul Mahomed. in realitate, situatia sta cu totul altfel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )