Libnet.ro
UNICEF

11:16

Autorii atentatului terorist din Franta sunt considerati eroi de catre Statul Islamic si salutati de Al-Qaeda

Adevărul Adevărul,
Autorii atentatului terorist din Franta sunt considerati eroi de catre Statul Islamic si salutati de Al-Qaeda

Atentat terorist in Franta. Un post de radio al retelei teroriste Stat Islamic in Irak si Siria i-a catalogat drept eroi pe autorii atacului terorist comis la redactia revistei Charlie Hebdo. continuă pe Adevărul

Autorii atentatului terorist din Franta, considerati eroi de catre reteaua terorista Stat Islamic

Atentat terorist in Franta. Un post de radio al retelei teroriste Stat Islamic in Irak si Siria i-a catalogat drept eroi pe autorii atacului terorist comis la redactia revistei Charlie Hebdo.

Iranul denunta atacul terorist din Franta si-l catalogheaza strain islamului

Iranul denunta atacul terorist de la cotidianul de satira Charlie Hebdo din Franta si catalogheaza aceasta actiune care a dus la moartea a 12 persoane ca fiind straina islamului.

Nou mesaj al presedintelui Klaus Iohannis dupa atacul terorist din Franta

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook un nou mesaj dupa atacul terorist din capitala Frantei asupra saptamanalului de satira Charlie Hebdo.

Autorii atentatului terorist din Franta: unul dintre teroristi are legaturi cu gruparea Statul Islamic

Autori atentat terorist Franta. Cherif Kouachi, principalul suspect in cazul atentatului care a vizat redactia Charlie Hebdo, are legaturi, prin filiera fundamentalista Buttes-Chaumont, cu reteaua terorista sunnita Stat Islamic, afirma experti citati de postul francez RTL.

Ce se afla in spatele atentatului terorist din Franta: mize politice si conflictele din Irak si Siria. Pe unde intra in Europa imigrantii ilegali

O serie de statistici pot explica odiosul atentat comis la redactia publicatiei de satira Charlie Hebdo. La suprafata, motivatia masacrului ar fi caricaturile cu profetul Mahomed. in realitate, situatia sta cu totul altfel.

Marea Britanie a suplimentat masurile de securitate in urma atentatului terorist din Paris

Guvernul britanic a anuntat joi ca a suplimentat masurile de securitate la granitele Regatului Unit, inclusiv in porturi si la punctele de control pe care le opereaza pe teritoriul francez, la o zi dupa atentatul.

Ponta a anulat prezentarea bilantului la Guvern, in contextul atacului terorist din Franta

Premierul Victor Ponta a anulat prezentarea bilantului Ministerului Fondurilor Europene si al Ministerului Agriculturii, axat pe absorbtia fondurilor europene, programat pentru ora 15. 00 la Palatul Victoria, in.

Unul din cei doi frati suspectati de atacul terorist din Franta, a aparut in 2005, intr-un reportaj pe canalul France 3

Unul dintre cei doi frati suspectati de implicare in atacul terorist care avut loc in redactia publicatiei de satira Charlie Hebdo, soldat cu moartea a 12 persoane, a aparut intr-un reportaj al canalului France.

Atentatul terorist din Franta, in viziunea unui roman de la Paris:Ce s-a intamplat aici va lasa urme adanci

Atentatul terorist din Franta, care a avut loc in 7 ianuarie 2015, in Paris, e privit cu groaza si de mai multi maramureseni care locuiesc in Franta. Romanii se declara socati de ceea ce se intampla si spun ca nu se astepta nimeni la un astfel de gest.

Autorii atacului contra Charlie Hebdo, considerati EROI: Curg doar primele picaturi de sange, vor urma altele

Un post de radio al retelei teroriste Stat Islamic in Irak si Siria i-a catalogat drept eroi pe autorii atacului terorist comis la redactia revistei Charlie Hebdo, informeaza MEDIAFAX. Eroi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )