Libnet.ro
UNICEF

05:00

Manuel Valls: Un atentat ce ar fi putut fi extrem de sangeros a fost dejucat chiar inainte de Euro 2016

Hotnews Hotnews,
 Manuel Valls: Un atentat ce ar fi putut fi extrem de sangeros a fost dejucat chiar inainte de Euro 2016

Un atentat care s-ar fi putut dovedi extrem de sangeros a fost dejucat chiar inainte de Euro 2016, a declarat luni premierul francez Manuel Valls, un argument in favoarea eficientei starii de urgenta, care urmeaza sa fie prelungita cu trei luni, pana spre sfarsitul lui octombrie, dupa atacul de la Nisa, relateaza News. ro citand AFP. continuă pe Hotnews

Francois Hollande si Manuel Valls, huiduiti cand au ajuns la locul tragediei de la Nisa: Oamenii adunati pentru a comemora victimele masacrului au cerut demisia presedintelui francez (VIDEO)

Presedintele francez Francois Hollande si premierul Manuel Valls au fost intampinati vineri cu huiduieli la Nisa de zecile de oameni care erau adunati in oras pentru a comemora victimele.

Manuel Valls: Atacatorul din Nisa avea intr-un fel sau altul legaturi cu islamismul radical

Premierul francez Manuel Valls a declarat ca autorul atacului din Nisa a avut, cel mai probabil, legaturi cu cercurile islamiste radicale, informeaza Reuters. Acesta a mai sustinut ca, probabil, bilantul.

Manuel Valls: autorul atacului de la Nisa, un terorist cu legaturi cu islamismul radical

Soferul tunisian care a intrat intr-o multime joi seara la Nisa, facand cel putin 84 de morti, este un terorist avand fara indoiala legaturi cu islamismul radical, a declarat vineri prim-ministrul francez Manuel Valls, informeaza AFP.

Trei zile de doliu national, decretate in Franta dupa tragedia de la Nisa. Premierul Manuel Valls: Nu vom ceda in fata amenintarii teroriste

Premierul francez, Manuel Valls, a anuntat vineri ca in urma tragediei de la Nisa vor fi decretate trei zile de doliu national, potrivit bfmtv. com. Astfel pe 16, 17 si 18 iulie, drapelele vor fi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )