Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei zile de doliu national, decretate in Franta dupa tragedia de la Nisa. Premierul Manuel Valls: Nu vom ceda in fata amenintarii teroriste

B1 B1,
Trei zile de doliu national, decretate in Franta dupa tragedia de la Nisa. Premierul Manuel Valls: Nu vom ceda in fata amenintarii teroriste

Premierul francez, Manuel Valls, a anuntat vineri ca in urma tragediei de la Nisa vor fi decretate trei zile de doliu national, potrivit bfmtv. com. Astfel pe 16, 17 si 18 iulie, drapelele vor fi. continuă pe B1

Clotilde Armand, dupa tragedia de la Nisa: Sustin deportarea celor responsabili de difuzarea propagandei teroriste islamice si sunt condamnati astfel de instantele europene (VIDEO)

Clotilde Armand, fosta candidata din partea Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Sectorului 1, a precizat, intr-un mesaj postat vineri pe Facebook, dupa tragedia de la Nisa, ca sustine deportarea.

Germania inaspreste controalele la granita cu Franta dupa atacul terorist de la Nisa

Germania va inaspri controalele pe aeroporturi, precum si la punctele de trecere rutiere si feroviare la granita cu Franta dupa atentatul terorist de la Nisa, a informat astazi politia federala germana, potrivit Reuters.

Italia intareste controalele la granita cu Franta dupa atentatul terorist de la Nisa

Italia va spori controalele la trei puncte de trecere a frontierei cu Franta si pe trenurile care fac legatura intre cele doua tari dupa atentatul terorist de joi seara de la Nisa, a declarat vineri.

JeSuisNice. Care au fost reactiile de pe retelele de socializare dupa tragedia franceza (FOTO)

Lumea intregaa este ingrozita dupa ce un atentat a avut loc chiar de Ziua Frantei, la Nisa. Oamenii si-au aratat imediat solidaritatea cu poporul francez, pe retelele de socializare aparand.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2306 seconds )