Libnet.ro
UNICEF

12:00

Manuel Valls: Atacatorul din Nisa avea intr-un fel sau altul legaturi cu islamismul radical

B1 B1,
Manuel Valls: Atacatorul din Nisa avea intr-un fel sau altul legaturi cu islamismul radical

Premierul francez Manuel Valls a declarat ca autorul atacului din Nisa a avut, cel mai probabil, legaturi cu cercurile islamiste radicale, informeaza Reuters. Acesta a mai sustinut ca, probabil, bilantul. continuă pe B1

Manuel Valls: autorul atacului de la Nisa, un terorist cu legaturi cu islamismul radical

Soferul tunisian care a intrat intr-o multime joi seara la Nisa, facand cel putin 84 de morti, este un terorist avand fara indoiala legaturi cu islamismul radical, a declarat vineri prim-ministrul francez Manuel Valls, informeaza AFP.

Trei zile de doliu national, decretate in Franta dupa tragedia de la Nisa. Premierul Manuel Valls: Nu vom ceda in fata amenintarii teroriste

Premierul francez, Manuel Valls, a anuntat vineri ca in urma tragediei de la Nisa vor fi decretate trei zile de doliu national, potrivit bfmtv. com. Astfel pe 16, 17 si 18 iulie, drapelele vor fi.

Noi amanunte despre ATENTATUL DIN NISA: Camionul care a ucis zeci de oameni era incarcat cu arme si grenade

Noi amanunte ies la iveala in cazul atentatului terrorist din Nisa, de Ziua Nationala a Frantei Detalii AICI). Potrivit media internationale, soferul camionului care a lovit multimea in plin la Nisa.

Medicii din Nisa, apel catre populatie pentru donare de sange pentru persoanele ranite in atentatul de Ziua Frantei

Poporul francez este in criza dupa cel de-al doilea atentat terorist care loveste tara in curs de jumatate de an. Peste 80 de persoane au murit si alte 100 au fost ranite. Spitalele din Nisa.

Alerta cu bomba pe Aeroportul din Nisa

Aeroportul din Nisa a fost evacuat vineri, in urma unei alerte cu bomba, insa pasagerilor li se permitea sa se intoarca pe aeroport si sa isi ia bagajele, scrie The Associated Press.

Aeroportul din Nisa, evacuat de urgenta. A fost identificat un sac suspect lasat nesupravegheat. Trupele au reusit sa-l detoneze (FOTO+VIDEO)

UPDATE: Trupele speciale au detonat pachetul suspect. Aeroportul din Nisa a fost evacuat vineri imediat dupa ce a fost identificat un sac suspect lasat nesupravegheat. Politistii si trupele se.

FOTO + VIDEO. Aeroportul din Nisa, evacuat

Aeroportul din Nisa este evacuat, vineri, din cauza unui bagaj nesupravegheat, relateaza RT.

Eroul necunoscut care a incercat sa-l opreasca pe atentatorul din Nisa. Plus mari semne de intrebare legate de politia franceza

Un barbat inca necunoscut este eroul evenimentelor de azi-noapte din Nisa, cand un tunisian a ucis 84 de persoane calcandu-le pur si simplu cu un camion in timpul focului de artificii de Ziua Frantei. Barbatul a sarit pur si simplu pe capota camionului si a incercat sa-l opreasca, cu mainile goale, pe sofer. Nu a reusit decat sa-l incetineasca pe sofer, care a scos pistolul ca sa-l neutralizeze pe barbat, dar a sfarsit prin a fi ucis de politisti, potrivit Le Figaro.

Nu exista aici masuri de securitate: Martorii atacului terorist din Nisa acuza autoritatii de greseli majore (VIDEO)

Carol Davis, un martor al atacului terorist de joi seara din Nisa, a spus pentru RT ca fortele de securitate nu au acordat atentia necesara zonei in care a avut loc tragedia. in locul respectiv ar fi.

NU existau aici masuri de securitate: Martorii atacului terorist din Nisa acuza autoritatii de greseli majore (VIDEO)

Carol Davis, un martor al atacului terorist de joi seara din Nisa, a spus pentru RT ca fortele de securitate nu au acordat atentia necesara zonei in care a avut loc tragedia. in locul respectiv ar fi.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2022 seconds )