Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un manuscris despre Vlad Tepes a fost gasit intr-o manastire ruseasca. E incredibil ce scrie in el

Antena3 Antena3,
Un manuscris despre Vlad Tepes a fost gasit intr-o manastire ruseasca. E incredibil ce scrie in el

O povestire slava despre domnitorul Vlad Tepes a fost scrisa la aproximativ zece ani dupa moartea lui. Manuscrisul a fost gasit la manastirea rusa Kirillo-Belozersky si il prezinta intr-un mod favorabil pe. continuă pe Antena3

Fostul primar din comuna Valea Doftanei, condamnat la inchisoare. A fost gasit vinovat pentru abuz in serviciu si instigare la fals

Ion Manea, fostul primar al comunei prahoveane Valea Doftanei, a fost condamnat de Judecatoria Campina la inchisoare cu suspendare si munca in folosul comunitatii. Fostul edil a fost gasit vinovat pentru abuz in serviciu si instigare la fals intelectual.

Tragedie in fotbal: patronul unei echipe a fost gasit mort pe raul Mures

Ziua de sambata a adus o veste proasta in fotbalul romanesc, dupa ce patronul unei echipe a fost gasit mort pe raul Mures, sub podul care leaga doua localitati, Pecica si Sanpetru German.

Doliu in fotbalul romanesc! Presedintele unei echipe de liga a patra a fost gasit mort in raul Mures

Patronul echipei de liga a patra Victoria Felnac, Dan Ristin, in varsta de 48 de ani, a fost gasit mort pe raul Mures, sub podul care leaga doua localitati.

Digisport: Tragedie in Romania! Dan Ristin a fost gasit mort pe raul Mures

O tragedie a lovit fotbalul romanesc. Dan Ristin, patronul echipei de liga a patra Victoria Felnac a fost gasit mort pe raul Mures, sub podul care leaga doua localitati, Pecica si Sanpetru German.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )