Libnet.ro
UNICEF

01:05

MApN: 15 militari romani internati in Ucraina cu toxiinfectie alimentara

Adevărul Adevărul,
MApN: 15 militari romani internati in Ucraina cu toxiinfectie alimentara

Cincisprezece militari romani care participa la un exercitiu multinational din regiunea Lviv, Ucraina, sunt internati la spitalul din localitate cu diagnosticul toxiinfectie alimentara, informeaza MApN. Potrivit primelor informatiii, acestia sunt din Fortele Terestre Romane si sunt in afara oricarui pericol. continuă pe Adevărul

MapN: 15 militari romani internati in Ucraina cu toxiinfectie alimentara. Acestia sunt in afara pericolului

Cincisprezece militari romani care participa la un exercitiu multinational din regiunea Lviv, Ucraina, sunt internati la spitalul din localitate cu diagnosticul toxiinfectie alimentara, informeaza MApN. Potrivit primelor informatiii, acestia sunt din Fortele Terestre Romane si sunt in afara oricarui pericol.

MApN: 15 militari romani, INTERNATI in Ucraina.

Cincisprezece militari romani care participa la un exercitiu multinational din regiunea Lviv, Ucraina, sunt internati la spitalul din localitate cu diagnosticul toxiinfectie alimentara, informeaza MApN, precizand ca acestia sunt din Fortele Terestre Romane si sunt in afara oricarui pericol, transmite Mediafax. Cincisprezece militari romani, participanti la exercitiul multinational Rapid Trident 2013, la Centrul international de mentinere a pacii Yavorov din .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )