Libnet.ro
UNICEF

21:45

Maratonul de la New York a fost anulat din cauza uraganului Sandy

Online Sport Online Sport,
Maratonul de la New York a fost anulat din cauza uraganului Sandy

Primarul orasului New York, Michael Bloomberg, a anuntat, vineri seara, anularea celebrului maraton din localitate, dupa indelungi polemici, organizarea acestuia fiind considerata de unii drept un afront fata de victimele uraganului Sandy. continuă pe Online Sport

Maratonul de la New York, anulat din cauza uraganului Sandy

Michael Bloomberg, primarul New York-ului, a anuntat, vineri seara, anularea celebrului maraton din localitate. Organizarea acestuia ar fi fost considerata de unii drept un afront fata de victimele uraganului.

Maratonul de la New York, anulat din cauza uraganului Sandy

Primarul New York-ului, Michael Bloomberg, a luat vineri decizia de a suspenda maratonul din cauza efectelor uraganului.

Reactoarele nucleare oprite din cauza uraganului Sandy au fost repornite

Cele trei reactoare nucleare oprite in nord-estul Statelor Unite din cauza uraganului Sandy au fost repornite, a anuntat Departamentul american al Energiei, relateaza AFP.

Reactoarele nucleare din SUA oprite din cauza uraganului Sandy au fost repornite

Cele trei reactoare nucleare oprite in nord-estul Statelor Unite din cauza uraganului Sandy au fost repornite, a anuntat Departamentul american al Energiei. Vineri dimineata, Autoritatea pentru siguranta nucleara a.

Maratonul de la New York a fost anulat. Ar fi fost un afront fata de victimele ...

Primarul orasului New York, Michael Bloomberg, a anuntat, vineri seara, anularea celebrului maraton din localitate, dupa indelungi polemici, organizarea acestuia fiind considerata de unii drept un afront fata de victimele uraganului Sandy. Maratonul este parte integranta a vietii din New York de 40 de ani. Dar este clar ca a devenit o sursa de controverse si divizari. Nu puteam permite o controversa in privinta unui eveniment sportiv, a declarat Bloomberg. Circa 47. 000 de sportivi s-au .

Maratonul de la New York nu a fost anulat, in ciuda pagubelor produse de Sandy

Cea de-a 43-a editie a traditionalului maraton de la New York se va desfasura in acest weekend, asa cum era programat, in ciuda pagubelor produse de uraganul Sandy, anunta BBC News. Initial, 47. 000 de oameni.

Metroul din New York, afectat de uraganul Sandy, va incepe sa functioneze de joi

Metroul din New York, inundat partial din cauza Uraganului Sandy, va incepe sa functioneze in mod limitat joi, anunta guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, informeaza AFP. Circulatia metroului din.

Maratonul orasului New York a fost anulat

Primarul orasului New York, Michael Bloomberg, a anuntat, aseara, anularea celebrului maraton din localitate, dupa indelungi polemici, organizarea acestuia fiind considerata de unii drept un afront fata de victimele uraganului Sandy, informeaza AFP, conform surselor de presa.

Maratonul orasului New York a fost anulat

Primarul orasului New York, Michael Bloomberg, a anuntat, vineri seara, anularea celebrului maraton din localitate, dupa indelungi polemici, organizarea acestuia fiind considerata de unii drept un afront fata de.

FOTO: Cum s-au transformat statiile de metrou din New York in pesteri subacvatice.

Autoritatea Metropolitana de Transport din New York a publicat o serie de imagini uimitoare din interiorul retelei de transport subteran care a fost inundata si inchisa din cauza uraganului Sandy. Cele mai afectate zone au fost Downtown si Wall Street. Galeria de mai sus contine o serie de fotografii cu statiile de metrou aflate sub apa. Imaginile sunt inedite! Citeste si URAGANUL Sandy: New York: Locuitorii incearca sa revina la normal, dupa CATASTROFA Citeste si VIDEO+FOTO.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )