Libnet.ro
UNICEF

21:00

Maratonul orasului New York a fost anulat

Antena3 Antena3,
Maratonul orasului New York a fost anulat

Primarul orasului New York, Michael Bloomberg, a anuntat, vineri seara, anularea celebrului maraton din localitate, dupa indelungi polemici, organizarea acestuia fiind considerata de unii drept un afront fata de. continuă pe Antena3

Maratonul orasului New York a fost anulat

Primarul orasului New York, Michael Bloomberg, a anuntat, aseara, anularea celebrului maraton din localitate, dupa indelungi polemici, organizarea acestuia fiind considerata de unii drept un afront fata de victimele uraganului Sandy, informeaza AFP, conform surselor de presa.

Maratonul de la New York a fost anulat. Ar fi fost un afront fata de victimele ...

Primarul orasului New York, Michael Bloomberg, a anuntat, vineri seara, anularea celebrului maraton din localitate, dupa indelungi polemici, organizarea acestuia fiind considerata de unii drept un afront fata de victimele uraganului Sandy. Maratonul este parte integranta a vietii din New York de 40 de ani. Dar este clar ca a devenit o sursa de controverse si divizari. Nu puteam permite o controversa in privinta unui eveniment sportiv, a declarat Bloomberg. Circa 47. 000 de sportivi s-au .

Maratonul de la New York a fost anulat din cauza uraganului Sandy

Primarul orasului New York, Michael Bloomberg, a anuntat, vineri seara, anularea celebrului maraton din localitate, dupa indelungi polemici, organizarea acestuia fiind considerata de unii drept un afront fata de victimele uraganului Sandy.

Maratonul de la New York nu a fost anulat, in ciuda pagubelor produse de Sandy

Cea de-a 43-a editie a traditionalului maraton de la New York se va desfasura in acest weekend, asa cum era programat, in ciuda pagubelor produse de uraganul Sandy, anunta BBC News. Initial, 47. 000 de oameni.

Primarul New York-ului, Michael Bloomberg, il voteaza pe Obama in alegerile prezidentiale

Primarul orasului New York, Michael Bloomberg, a anuntat ieri ca va vota cu Barack Obama in alegerile prezidentiale, citand importanta eforturilor intreprinse de presedinte pentru schimbarea climatica, in special dupa ravagiile pe care uraganul Sandy le-a facut asupra metropolei sale, relateaza Reuters, conform surselor de presa.

Primarul New York-ului, Michael Bloomberg, il voteaza pe Obama in alegerile prezidentiale

Primarul orasului New York, Michael Bloomberg, a anuntat joi ca va vota cu Barack Obama in alegerile prezidentiale, citand importanta eforturilor intreprinse de presedinte pentru schimbarea climatica, in special dupa ravagiile pe care uraganul Sandy le-a facut asupra metropolei sale, relateaza Reuters.

Circulatia metroului din New York a fost reluata partial.

Circulatia metroului din New York a fost reluata partial joi, la trei zile dupa Uraganul Sandy, pasagerii putand circula gratuit in urmatoarele doua zile, informeaza AFP, potrivit Mediafax. In acelasi timp, pe podurile care duc spre Manhattan nu pot circula decat vehiculele care transporta cel putin doua-trei persoane, pentru evitarea aglomeratiei, a anuntat primarul Michael Bloomberg. Metroul circula doar pana la Strada 34, in contextul in care partea de sud a cartierului Manhattan nu are .

Bilantul uraganului Sandy: Cel putin 37 de morti in New York

Primarului orasului New York, Michael Bloomberg, a anuntat joi ca cel putin 37 de persoane au murit in New York din cauza uraganului Sandy care a lovit coasta estica americana in prima parte a saptamanii, informeaza Reuters.

Unele cartiere din New York vor fi realimentate cu electricitate abia peste zece zile.

O parte a orasului New York va fi fara electricitate inca zece zile, anunta compania Con Edison, principalul furnizor de electricitate din oras, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Majoritatea clientilor deserviti de linii electrice aeriene vor fi fara electricitate pana pe 11 noiembrie, cu o saptamana in plus, a precizat un purtator de cuvant al companiei. In total, 676. 000 de persoane sunt in continuare fara electricitate la New York, dintre care 227. 000 in Manhattan.

New York-ul nu scapa de urmarile nefaste ale uraganului Sandy: Autoritatile sunt de parere ca orasul ar putea fi invadat de sobolani

Uraganul Sandy inca isi lasa amprenta asupra orasului New York, autoritatile metropolei fiind de parere ca dupa inundatii orasul ar putea fi invadat de sobolani, scrie cotidianul The Sun. Desi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2656 seconds )