Libnet.ro
UNICEF

22:30

Maratonul de la New York, anulat din cauza uraganului Sandy

Adevărul Adevărul,
Maratonul de la New York, anulat din cauza uraganului Sandy

Primarul New York-ului, Michael Bloomberg, a luat vineri decizia de a suspenda maratonul din cauza efectelor uraganului. continuă pe Adevărul

Maratonul de la New York, anulat din cauza uraganului Sandy

Michael Bloomberg, primarul New York-ului, a anuntat, vineri seara, anularea celebrului maraton din localitate. Organizarea acestuia ar fi fost considerata de unii drept un afront fata de victimele uraganului.

Maratonul de la New York a fost anulat din cauza uraganului Sandy

Primarul orasului New York, Michael Bloomberg, a anuntat, vineri seara, anularea celebrului maraton din localitate, dupa indelungi polemici, organizarea acestuia fiind considerata de unii drept un afront fata de victimele uraganului Sandy.

Reactoarele nucleare oprite din cauza uraganului Sandy au fost repornite

Cele trei reactoare nucleare oprite in nord-estul Statelor Unite din cauza uraganului Sandy au fost repornite, a anuntat Departamentul american al Energiei, relateaza AFP.

Reactoarele nucleare din SUA oprite din cauza uraganului Sandy au fost repornite

Cele trei reactoare nucleare oprite in nord-estul Statelor Unite din cauza uraganului Sandy au fost repornite, a anuntat Departamentul american al Energiei. Vineri dimineata, Autoritatea pentru siguranta nucleara a.

FOTO: Cum s-au transformat statiile de metrou din New York in pesteri subacvatice.

Autoritatea Metropolitana de Transport din New York a publicat o serie de imagini uimitoare din interiorul retelei de transport subteran care a fost inundata si inchisa din cauza uraganului Sandy. Cele mai afectate zone au fost Downtown si Wall Street. Galeria de mai sus contine o serie de fotografii cu statiile de metrou aflate sub apa. Imaginile sunt inedite! Citeste si URAGANUL Sandy: New York: Locuitorii incearca sa revina la normal, dupa CATASTROFA Citeste si VIDEO+FOTO.

Sediul ONU de la New York, grav afectat de Uraganul Sandy

Sediul Natiunilor Unite de la New York a suferit pagube majore odata cu trecerea Uraganului Sany, informeaza conducerea institutiei, informeaza AFP. Uraganul a provocat un incendiu si o importanta inundatie la .

Sobolanii, o reala amenintare pentru New York, dupa inundatiile cauzate de Sandy

Autoritatile din New York se tem ca, dupa inundatiile provocate de uraganul Sandy, orasul ar putea fi invadat acum de sobolani. Nimeni nu stie cu exactitate numarul sobolanilor care traiesc in galeriile.

Clipul zilei: Noi imagini din timpul uraganului Sandy

Marinarii au fost printre primii care au fost nevoiti sa infrunte uraganul Sandy.

Bilantul uraganului Sandy: Cel putin 37 de morti in New York

Primarului orasului New York, Michael Bloomberg, a anuntat joi ca cel putin 37 de persoane au murit in New York din cauza uraganului Sandy care a lovit coasta estica americana in prima parte a saptamanii, informeaza Reuters.

Metroul din New York, afectat de uraganul Sandy, va incepe sa functioneze de joi

Metroul din New York, inundat partial din cauza Uraganului Sandy, va incepe sa functioneze in mod limitat joi, anunta guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, informeaza AFP. Circulatia metroului din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )