Libnet.ro
UNICEF

13:15

MARCEL CIOLACU: 478 de milioane de euro au ajuns pe mana samsarilor imobiliari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: 478 de milioane de euro au ajuns pe mana samsarilor imobiliari

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a transmis, marti, un mesaj presedintelui Klaus Iohannis caruia ii atrage atentia ca tacerea il face complice la ceea ce numeste mafia PNL-USR din Guvern. 478 de milioane de euro - fonduri europene nerambursabile destinate sprijinirii firmelor romanesti au ajuns pe mana samsarilor imobiliari, sustine Ciolacu, referindu-se la platforma informatica pentru Masura 3, unde exista suspiciuni cu privire la aplicatiile depuse. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolacu, acuzatii la adresa lui Iohannis: Tacerea va face complice! 478 de milioane de euro au ajuns pe mana samsarilor imobiliari

Marcel Ciolacu i-a transmis, marti, un mesaj presedintelui Klaus Iohannis, caruia ii atrage atentia ca tacerea il face complice la ceea ce numeste mafia PNL-USR din Guvern. Presedintele PSD spune ca fondurile europene nerambursabile destinate sprijinirii firmelor romanesti au ajuns pe mana samsarilor imobiliari, referindu-se la platforma informatica pentru Masura 3, unde exista suspiciuni cu privire la aplicatiile depuse.

Marcel Ciolacu: Tacerea va face complice, domnule Iohannis! Stati si va lustruiti schiurile in timp ce ministrii fura cu nesimtire!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, il critica dur pe presedintele Klaus Iohannis pentru faptul ca a inchis ochii blajin cand PNL a furat sute de milioane de euro in plina pandemie. Tacerea va face complice, domnule Iohannis!! Oare cat mai protejati mafia PNL-USR din Guvern??!.

Marcel Ciolacu: Este cea mai mare crima postdecembrista! Este vorba de 10 miliarde de euro!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, critica dur intentia Guvernului de a face rost de bani din vanzarea companiilor romanesti.

PSD cere eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Marcel Ciolacu: Nesimtire!

PSD cere eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Marcel Ciolacu, presedintele partidului, a facut anuntul pe Facebook si totodata, a lansat un mesaj virulent la adresa PNL si USR PLUS. Guvernul.

Marcel Ciolacu, mesaj pentru elevi: Fiti voi asa cum nu au putut fi ei: responsabili!

Marcel Ciolacu a transmis, luni, succes elevilor care s-au intors in banci, pe i-a incurajat sa fie responsabili si sa respecte masurile sanitare pentru prevenirea raspandirii coronavirusului.

Marcel Ciolacu, mesaj catre elevi: Chiar daca actualii guvernanti au adus haosul in scolile redeschise, fiti voi asa cum nu au putut fi ei - responsabili!

In prima zi in care scolile s-au redeschis, Marcel Ciolacu, liderul PSD, i-a indemnat pe elevi si profesori sa respecte masurile anticoroavirus si sa fie responsabili, nu ca actualii guvernanti care au adus.

Marcel Ciolacu, mesaj catre elevi si studenti: Chiar daca actualii guvernanti au adus haosul in scolil, fiti voi asa cum nu au putut fi ei: responsabili!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, luni, un mesaj elevilor si studentilor care au reluat cursurile in format fizic, cerandu-le sa fie responsabili, asa cum nu au reusit sa fie guvernantii, si sa respecte masurile sanitare.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, intalniri online, in prima jumatate a saptamanii, cu mai multi oficiali europeni

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, va avea, in prima jumatate a saptamanii viitoare, o serie de intalniri online cu oficiali europeni, printre care se numara Nicolas Schmit, Comisarul european pentru locuri de munca si drepturi sociale si Frans Timmermans, vicepresedintele executiv al Comisiei Europene.

Marcel Ciolacu, intalniri cu lideri europeni: PSD trebuie sa se conecteze la dezbaterea europeana

Presedintele PSD Marcel Ciolacu va avea in urmatoarele zile intalniri online cu mai multi lideri europeni. Partidul Social Democrat trebuie sa se conecteze la dezbaterea europeana, sustine liderul social-democrat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )