Libnet.ro
UNICEF

11:15

Marcel Ciolacu, acuzatii la Guvernul Citu: Nu le-a ajuns cat au furat in pandemie! Pun acum la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii!

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, acuzatii la Guvernul Citu: Nu le-a ajuns cat au furat in pandemie! Pun acum la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, acuza guvernul Citu ca pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii, spunand ca nu le-a ajuns cat au furat in pandemie. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu: Citu pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii! Vrea sa vanda pe nimic! cele mai puternice si mai rentabile companii de stat!

Marcel Ciolacu a anuntat ca social-democratii se vor opune cu toate fortele proiectului premierului Florin Citu de abrogare a Legii initiate si votate de PSD anul trecut privind neinstrainarea.

Premierul Citu vrea sa vanda pe nimic companiile de stat, sustine liderul PSD, Marcel Ciolacu

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca premierul Florin Citu intentioneaza sa vanda pe nimic.

Marcel Ciolacu: PSD va veni cu un buget alternativ S-au imprumutat 34 de miliarde de euro, numai Citu si Orban stiu unde s-au dus banii

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat ca partidul pe care il conduce va veni cu un buget alternativ, pentru a le arata romanilor ca sunt bani pentru majorarile de pensii si salarii, nu cum sustin.

Ciolacu, acuzatii la adresa coalitiei: Obiectivul CDR 2.0, indestularea clientelei de partid

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, acuza ca si directorii de scoli cu rezultate de exceptie sunt inlocuiti cu politrucii si pilele PNL si USR-PLUS, iar singurul obiectiv al CDR2. 0 este impartirea tuturor functiilor posibile pentru a-si indestula intreaga clientela de partid.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD va face un buget paralel: Le vom arata romanilor ca exista bani

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a anuntat ca formatiunea sa lucreaza la formarea unui buget alternativ care sa demonstreze ca exista bani astfel incat sa nu fie inghetate nici pensiile si nici salariile. Acesta a criticat apoi Guvernul pe motiv ca nu a venit in Parlament sa vorbeasca despre bugetul pe 2021, care, in opinia sa, va veni in februarie. Asa ceva nu s-a intamplat niciodata in Romania, a adaugat acesta.

Marcel Ciolacu: Bani pentru pastrarea nivelului de trai al romanilor ar fi, daca ei nu i-ar cheltui cu pilele si politrucii lor

Marcel Ciolacu sustine ca guvernarea PNL - USR - PLUS este preocupata doar de tragerea la sorti a functiilor, pentru a-si multumi clientela politica si ca Partidul Social Democrat va prezenta o alternativa de buget pentru a demonstra ca bani pentru pastrarea nivelului de trai al romanilor ar fi, daca ei nu i-ar cheltui cu pilele si politrucii lor.

Marcel Ciolacu: Singurul obiectiv al CDR2.0 este impartirea tuturor functiilor posibile pentru a-si indestula intreaga clientela de partid

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirma, marti, ca singurul obiectiv al coalitiei de guvernare este impartirea tuturor functiilor posibile pentru a-si indestula intreaga clientela de partid. Chiar si directorii de scoli cu rezultate de exceptie sunt inlocuiti cu politrucii si pilele PNL si USR-PLUS, afirma Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Directorii de scoli competenti sunt inlocuiti cu pilele PNL si USR-PLUS. Singurul obiectiv al CDR 2.0 e sa-si indestuleze clientela de partid

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a acuzat actuala coalitie de guvernare ca si-a incalcat o alta promisiune de campanie, aceea a depolitizarii institutiilor publice. Ciolacu acuza mai ales PNL si USR-PLUS ca.

Gabriela Firea: Guvernul Citu trebuie sa aplice legea si sa mareasca pensiile parintilor si bunicilor nostri

Gabriela Firea a avut o prima reactie, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca majorarea cu 40 de procente a pensiilor este constitutionala. Asta inseamna ca Guvernul este obligat acum sa gaseasca o modalitate de majorare in acest sens. Guvernul Citu trebuie sa aplice legea si sa mareasca pensiile parintilor si bunicilor nostri, a spus Gabriela Firea.

Firea: Guvernul Citu trebuie sa aplice legea si sa mareasca pensiile parintilor si bunicilor nostri, nu sa se planga toata ziua ca nu are bani

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat ca Guvernul Citu trebuie sa aplice legea, dupa ce CCR a decis ca marirea punctului de pensie cu 40% este constitutionala, si sa majoreze pensiile, nu sa se planga toata ziua ca nu are bani, in timp ce se imprumuta masiv.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )