Libnet.ro
UNICEF

05:30

Marcel Ciolacu, dupa audierile candidatilor pentru functia de ministru: Cutuma parlamentara a fost respectata pana acum. Candidatii care nu au primit aviz au fost schimbati

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, dupa audierile candidatilor pentru functia de ministru: Cutuma parlamentara a fost respectata pana acum. Candidatii care nu au primit aviz au fost schimbati

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca pana acum candidatii pentru functia de ministru care nu au primit aviz favorabil in comisiile parlamentare au fost schimbati de catre. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu ii face propunere pentru Ludovic Orban, dupa respingerea a 3 ministri PNL in comisii

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu PSD), a declarat miercuri, ca Ludovic Orban ar trebui sa-i schimbe pe cei trei ministri respinsi in comisiile parlamentare: florin Citu, Violeta Alexandru si Io.

Bogdan Gheorghiu, propus pentru functia de ministru al Culturii: Acest portofoliu este unul foarte dificil

Bogdan Gheorghiu, propus pentru functia de ministru al Culturii, a afirmat marti ca obiectivele ministeriatului sau sunt pe termen scurt si mediu, in conditiile in care guvernul PNL este unul de tranzitie.

Marcel Ciolacu spune ca parlamentarii PSD nu vor participa la investirea Guvernului Orban

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu PSD) a declarat, luni, ca parlamentarii PSD isi vor face datoria si vor participa la audierile in comisiile de specialitate ale ministrilor propusi in Guvernul Orban. Ciolacu a precizat insa ca social-democratii nu vor fi prezenti la sedinta de plen pentru investirea Executivului.

CIOLACU, DUPA DISCUTIILE CU REPREZENTANTII SILVICULTORILOR: in maximum 3 saptamani lucrurile vor fi rezolvate

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, marti, dupa discutia cu delegatia de silvicultori care protesteaza in fata Parlamentului, ca in 3 saptamani va fi rezolvata, din punct de vedere legislativ, problema padurarilor, mentionand ca proiectul privind statutul personalului silvic a trecut deja de comisia de specialitate si urmeaza sa fie adoptat de plen.

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor: Este exclus ca luni vreun membru PSD sa mearga la vot

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, a acordat un interviu in exclusivitate pentru Antena 3. PSD a castigat o prima batalie importanta in Birourile Permanente Reunite, fixand un calendar.

Cine este Victor Negrescu, noua propunere a Romaniei pentru functia de comisar european

Victor Negrescu,noua propunere a Guvernului Dancila pentru functia de comisar european din partea Romaniei, a fost ministru delegatpentru Afaceri Europene de la 27 iunie 2017 pana in noiembrie 2018,.

Klaus Iohannis: Dancila nu are nicio legitimitate sa propuna candidat pentru functia de comisar european. O avertizez! Sa inceteze orice demers!

Premierul Viorica Dancila l-a propus pe fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene Victor Negrescu pentru functia de comisar european din partea Romaniei. KlausIohannis spune ca Guvernul demis nu are.

Noua zi de audiere a ministrilor PNL in Parlament. Cine a primit avizul pozitiv al comisiilor

UPDATE: Ionut Stroe, propunerea PNL pentru functia de ministru al Tineretului si Sportului, a primit aviz favorabil din partea comisiilor parlamentare de specialitate. Decizia a fost luata cu 18 voturi pentru,.

Reactia lui Citu dupa ce a fost respins la audierile pentru functia de ministru de Finante

Liberalul Florin Citu, propus la sefia Finantelor si respins in urma audierilor, a facut marti o serie de declaratii legate de modul in care s-a votat si a actiunilor pe care Guvernul Orban le va intreprinde asupra ministerului pe care ar fi urmat sa-l conduca.

Ludovic Orban, dupa audierile ministrilor: in cele mai multe comisii nu s-a votat politic, ci efectiv dupa prestatia candidatilor Cum explica premierul desemnat avizul negativ in cazul lui Florin Citu

In cele mai multe comisii nu s-a votat politic, ci dupa prestatia candidatiulor, care au prezentat solutii si au fixat obiective benefice pentru Romania, a declarat Ludovic Orban, premierul desemnat de catre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )