Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marcel Ciolacu, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat o plafonare a cazurilor noi de Covid-19: Pentru ca nu testati! Ajustati cifrele din pix!

B1 B1,
Marcel Ciolacu, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat o plafonare a cazurilor noi de Covid-19: Pentru ca nu testati! Ajustati cifrele din pix!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri ca presedintele Klaus Iohannis face propaganda mincinoasa in ceea ce priveste pandemia COVID-19. Mai mult, Cioacu acuza ca plafonarea cazurilor este data de. continuă pe B1

Marcel Ciolacu, replica pentru Iohannis: Romanii stiu deja ce faceti! Alegeri si apoi - cand toata mizeria va iesi la suprafata - inchidere. Totala!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a venit cu o replica la ceea ce a afirmat Klaus Iohannis referitor la plafonarea cazurilor de coronavirus la 10. Liderul social-democrat sustine ca dupa alegeri urmeaza inchiderea totala a tarii.

Marcel Ciolacu: PNL si Iohannis, la 10.000 de cazuri, au decis ca interesul lor de a face alegeri e mai presus de viata romanilor. Sunt cinici, extrem de cinici!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, la lansarea programului de guvernare al social-liderilor, ca Guvernul PNL si Klaus Iohannis nu renunta la alegeri, cu toate ca s-a ajuns la 10. 000 de cazuri pe zi. Sunt cinici, extrem de cinici!, a subliniat liderul PSD.

Klaus Iohannis: Avem o plafonare vizibila la numarul de infectari noi, dar plafonarea la 10.000 de cazuri este mult prea sus

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la finalul sedintei de la Palatul Cotroceni, pe tema Planului National de Recuperare si Rezilienta, ca apar deja primele efecte ale masurilor impuse de Guvern in.

Marcel Ciolacu acuza guvernantii de propaganda mincinoasa: Plafonati cazurile pentru ca nu testati!

Liderul PSD Marcel Ciolacu si-a exprimat revolta fata de optimismul nejustificat al presdintelui Iohannis, acuzandu-l, alaturi de echipa liberala, de mascarea adevaratelor cifre ale pandemiei. Replica sefului PSD vine dupa ce Iohannis a declarat ca avem o plafonare vizibila la numarul de infectari noi cu SARS-CoV-2.

Marcel Ciolacu: Iohannis si Orban au pierdut lupta cu virusul, dar continua sa ascunda senini mizeria sub pres

Liderul PSD Marcel Ciolacu reactioneaza dupa seninatatea declaratiilor lui Klaus Iohannis intr-o noua zi cu peste 10. 000 de cazuri de infectare in randul romanilor. De vina nu este doar comunicarea suboptimala , ci subumanitatea iresponsabia si insuportabila, spune Ciolacu, acuzandu-i pe Orban si Iohannis.

Sedinta la Palatul Cotroceni: Klaus Iohannis discuta cu Ludovic Orban, Florin Citu si Marcel Bolos despre Planul National de Relansare si Rezilienta

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, vineri, la Palatul Cotroceni, o sedinta pe tema Planului National de Relansare si Rezilienta. Potrivit unui anunta al Administratiei Prezidentiale, intrevederea este.

Politie, scandal si sange la sediul PSD. Cine este angajata pe care colegii au gasit-o dezbracata si automutilata. Marcel Ciolacu: A avut o depresie

Momente de tensiune la sediul PSD de pe strada Kiseleff, dupa ce o angajata a manifestat scene violente in incinta partidului. Femeia s-a prezentat la birou in pijamale, iar mai apoi a inceput sa sparga un geam. Imediat dupa evenimentul nefericit, politistii au intervenit pentru a o prelua. Angajata a avut o cadere nervoasa Potrivit .

Klaus Iohannis, sedinta la ora 11.00 pe tema Planului National de Relansare si Rezilienta

Presedintele Klaus Iohannis participa vineri, de la ora 11. 00, la o sedinta pe tema Planului National de Relansare si Rezilienta. La intalnire participa premierul Ludovic Orban, ministrul Finantelor Florin Citu si ministrul Fondurilor Europene Marcel Bolos.

Klaus Iohannis, catre prefecti: Nu deveniti sursa de stiri panicarde. Sa luam deciziile cu mintea limpede. Trebuie sa fim fiermi!

Presedintele Klaus Iohannis participa joi de la ora 13. 00 la Palatul Cotroceni la o videoconferinta pe tema gestionarii epidemiei de COVID-19. Printre participanti se regasesc premierul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela, ministrul Sanatatii Nelu Tataru si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat.

MARCEL CIOLACU: Veteranii sunt un simbol al onoarei, vitejiei si demnitatii militare

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma, astazi, intr-un mesaj cu ocazia Zilei Veteranilor, ca acestia au aparat patria cu onoare si curaj, fiind un simbol al onoarei, vitejiei si demnitatii militare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )