Libnet.ro
UNICEF

12:30

Marcel Ciolacu acuza guvernantii de propaganda mincinoasa: Plafonati cazurile pentru ca nu testati!

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu acuza guvernantii de propaganda mincinoasa: Plafonati cazurile pentru ca nu testati!

Liderul PSD Marcel Ciolacu si-a exprimat revolta fata de optimismul nejustificat al presdintelui Iohannis, acuzandu-l, alaturi de echipa liberala, de mascarea adevaratelor cifre ale pandemiei. Replica sefului PSD vine dupa ce Iohannis a declarat ca avem o plafonare vizibila la numarul de infectari noi cu SARS-CoV-2. continuă pe Antena3

CIOLACU: Iohannis face propaganda mincinoasa

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi pe pagina personala de Facebook ca presedintele Klaus Iohannis face propaganda mincinoasa in ceea ce priveste pandemia COVID-19 si ajusteaza cifrele din pix.

Marcel Ciolacu, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat o plafonare a cazurilor noi de Covid-19: Pentru ca nu testati! Ajustati cifrele din pix!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri ca presedintele Klaus Iohannis face propaganda mincinoasa in ceea ce priveste pandemia COVID-19. Mai mult, Cioacu acuza ca plafonarea cazurilor este data de.

MARCEL CIOLACU: Veteranii sunt un simbol al onoarei, vitejiei si demnitatii militare

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma, astazi, intr-un mesaj cu ocazia Zilei Veteranilor, ca acestia au aparat patria cu onoare si curaj, fiind un simbol al onoarei, vitejiei si demnitatii militare.

Marcel Ciolacu: Romanii trebuie sa voteze ca si cum sanatatea lor ar depinde de asta

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a indemnat, marti, pe romani sa voteze la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 ca si cum sanatatea lor ar depinde de asta. Marcel Ciolacu:.

Marcel Ciolacu: Romanii trebuie sa voteze ca si cum sanatatea lor ar depinde de asta

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a indemnat, marti, pe romani sa voteze la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 ca si cum sanatatea lor ar depinde de asta. Marcel Ciolacu:.

Marcel Ciolacu, veste buna pentru milioane de romani. Ce se va intampla cu pietele inchise incepand de astazi

Liderul PSD, Marcel Ciolacu s-a aratat extrem de nemultumit de reglementarile prin care premierul Orban a inchis pietele care se desfasurau in spatiu inchis, astfel ca, acesta impreuna cu senatorul PSD Daniel Zamfir au semnat un amendament la ordonanta 782019 prin care nu va fi permisa inchiderea pietelor. Ce i-a transmis Ciolacu premierului Orban Liderul .

Marcel Ciolacu, replica pentru Iohannis: Romanii stiu deja ce faceti! Alegeri si apoi - cand toata mizeria va iesi la suprafata - inchidere. Totala!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a venit cu o replica la ceea ce a afirmat Klaus Iohannis referitor la plafonarea cazurilor de coronavirus la 10. Liderul social-democrat sustine ca dupa alegeri urmeaza inchiderea totala a tarii.

Marcel Ciolacu: Iohannis si Orban au pierdut lupta cu virusul, dar continua sa ascunda senini mizeria sub pres

Liderul PSD Marcel Ciolacu reactioneaza dupa seninatatea declaratiilor lui Klaus Iohannis intr-o noua zi cu peste 10. 000 de cazuri de infectare in randul romanilor. De vina nu este doar comunicarea suboptimala , ci subumanitatea iresponsabia si insuportabila, spune Ciolacu, acuzandu-i pe Orban si Iohannis.

Marcel Ciolacu, mesaj pentru veterani, de ziua lor: Un simbol al onoarei, vitejiei si demnitatii militare

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a adresat, miercuri, un mesaj cu ocazia Zilei Veteranilor, in care a evocat contributia generatiilor care au luptat, cu arma in mana, pentru edificarea Romaniei moderne.

Marcel Ciolacu: PNL vrea sa taie pensiile, sa creasca TVA-ul si sa protejeze companiile mari

Marcel Ciolacu a avut marti un discurs taios la adresa Partidului National Liberal si a premierului Ludovic Orban. Presedintele PSD a afirmat ca daca liberalii vor castiga alegerile parlamentare din 2020 vor taia pensiile si vor creste TVA-ul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )