Libnet.ro
UNICEF

18:45

Marcel Ciolacu: Motiunea va trece si fara voturile UDMR

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Motiunea va trece si fara voturile UDMR

Marcel Ciolacu, spune ca sunt suficiente voturi ca motiunea de cenzura sa treaca, chiar si fara UDMR. in acest moment sunt suficiente voturi ca motiunea de cenzura sa treaca, a spus Marcel Ciolacu, dupa sedinta Consiliului Politic National al PSD. continuă pe Antena3

MARCEL CIOLACU: Motiunea de cenzura se va vota pe 31 august

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, miercuri, ca motiunea de cenzura depusa de social-democrati va fi supusa votului pe 31 august, scrie Agerpres.

Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura impotriva Guvernului se va vota luni

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, pe Facebook, ca motiunea de cenzura va fi votata luni, 31 august, de Parlament. Sedinta conducerii Parlamentului in care sa fie stabilita data si ora.

Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura se va vota pe 31 august

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a anuntat, prin intermediul unei post.

Marcel Ciolacu: in acest moment sunt suficiente voturi ca motiunea sa treaca. Si fara UDMR avem suficiente voturi

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat ca exista suficiente voturi ca motiunea de cenzura, care va fi votata in plenul reunit de luni al Parlamentului, sa treaca. El a precizat ca si fara alesii UDMR, exista numarul necesar pentru ca Guvernul Orban sa pice. Acesta nu a exclus depunerea unei alte motiune de cenzura din septembrie, pentru ca este o alta sesiune parlamentara.

Marcel Ciolacu: Si fara UDMR avem suficiente voturi ca motiunea sa treaca

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca in acest moment sunt suficiente voturi pentru ca mot.

Marcel Ciolacu: in acest moment, sunt suficiente voturi pentru ca motiunea de cenzura sa treaca (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi ca exista voturile necesare pentru ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului liberal sa treaca. Dezbaterea si votul asupra motiunii de cenzura sunt.

Marcel Ciolacu a facut marele anunt despre cand se va vota motiunea de cenzura

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat pe pagina sa de Facebook, ca motiunea de cenzura se va vota luni, 31 august. De altfel, Marcel Ciolacu a mai spus ca Guvernul Orban trebuie sa plece cat mai repede.

Marcel Ciolacu, sah pentru Guvernul PNL: Le dau o veste proasta!

Presedintele interimar Marcel Ciolacu acuza Guvernul PNL ca nu da importanta inceperii scolilor si ca arunca banii romanilor in stanga si in dreapta, fara scrupule. Le dau o veste proasta! NU vor reusi! Vor pleca acasa! De indata!.

incepand de azi, Klaus are si PSD-ul lui! Scandalul momentului dupa alegerea la sefie a lui Marcel Ciolacu

Este scandalul momentului in politica! Codrin Stefanescu, fost secretar general PSD, i-a criticat aspru pe cei care l-au ales pe Marcel Ciolacu noul presedinte al Partidului Social Democrat. Sefia lui Marcel Ciolacu, motiv de mare scandal Dupa ce Marcel Ciolacu a fost ales sef PSD cu un rezultat de-a dreptul incredibil, Codrin Stefanescu, mare sustinator .

Florin Citu il invita pe Marcel Ciolacu la Ministerul Finantelor pentru o discutie despre situatia financiara a Romaniei si starea economiei: Este important sa avem aceasta discutie inainte de dezbaterea motiunii de cenzura

Ministrul Finantelor, Florin Citu, in invita pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, la sediul Ministerului pentru o prezentare a situatiei financiare a Romaniei si starea economiei. intr-o postare pe Facebook, ma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )