Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Vela l-a reevaluat pe Raed Arafat: in MAI, contradictiile, polemica duc la progres

Hotnews Hotnews,
 Marcel Vela l-a reevaluat pe Raed Arafat: in MAI, contradictiile, polemica duc la progres

Daca la inceputul mandatului a avut mai multe schimburi dure de replici cu Raed Arafat, lasand sa se inteleaga ca l-ar putea schimba din functie, acum ministrul de Interne Marcel Vela pare ca l-a reevaluat pe seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. intrebat, vineri, despre relatia sa cu Raed Arafat, Marcel Vela a raspuns ca in Ministerul de Interne contradictiile duc la progres. continuă pe Hotnews

Vela: Nu stiu cum ati concluzionat ca m-am certat cu Arafat. in MAI contradictiile duc la progres

Marcel Vela, ministrul interimar de Interne, a sustinut ca nu este certat cu Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, si ca eventualele contradictii nu au facut decat sa duca la.

Raed Arafat, invitat la filmul despre Colectiv. Cum a reactionat Narcis Hogea, tatal lui Alex

Narcis Hogea a publicat un mesaj de-a dreptul sfasietor pe retelele de socializare. Tatal lui Alex, unul din victimele Colectiv, l-a invitat pe Raed Arafat la premiera filmului care prezinta ziua in care Romania a inceput sa poarte doliu, ziua in care coruptia a castigat. Cum a decis sa-l cheme la avampremiera documentarului? Documentar Colectiv, .

Marcel Vela, reactie in cazul politistului care a sunat la 112 sa-si reclame sotia agresiva

Ministrul de Interne Marcel Vela a comentat, vineri, cazul politistului din Prahova care a sunat la 112 pentru a-si reclama sotia agresiva.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )