Libnet.ro
UNICEF

17:01

Un mare artist a incetat din viata. A lansat unele dintre cele mai cunoscute cantece in toata lumea

Antena3 Antena3,
Un mare artist a incetat din viata. A lansat unele dintre cele mai cunoscute cantece in toata lumea

Veste teribila pentru iubitorii de muzica din Romania si din lumea intreaga. Goldy McJohn, membru fondator al formatiei Steppenwolf, cea care a lansat unele dintre cele mai puternice si cunoscute. continuă pe Antena3

Doliu in lumea academica. Un cunoscut om de stiinta a incetat din viata

Lumea academica din tara noastra este in doliu. Un om de stiinta extrem de important a incetat din viata. Este vorba despre istoricul Mihai Maxim care a murit la varsta de 74 de.

Angel Nieto, legenda a motociclismului mondial, a incetat din viata

Fostul campion mondial la motociclism Angel Nieto a incetat din viata la varsta de 70 de ani, joi, la cateva zile dupa ce a suferit un accident rutier in Ibiza, informeaza Marca.

O legenda a sportului a incetat din viata

Fostul capitan al All Blacks, John Graham, a decedat la varsta de 82 de ani, a anuntat Federatia de rugby din Noua Zeelanda. in cariera sa internationala, din 1958 pana in 1964,.

DOLIU international! A murit un mare artist si muzician (FOTO si VIDEO)

Goldy McJohn, membru fondator al formatiei Steppenwolf, cea care a lansat unele dintre cele mai puternice si cunoscute cantece din intreaga lume, a murit la 72 de ani. Informatia a fost confirmata si de.

Un fost campion mondial s-a stins din viata

Fostul campion mondial la motociclism, Angel Nieto, s-a stins din viata la varsta de 70 de ani, joi, la cateva zile dupa ce a suferit un accident rutier in Ibiza, informeaza News. ro. Angel Nieto.

angel Nieto a murit. Marea legenda a motociclismului mondial a incetat din viata dupa un accident rutier grav

Fostul campion mondial la motociclism angel Nieto a incetat din viata la varsta de 70 de ani, joi, la cateva zile dupa ce a suferit un accident rutier in Ibiza, informeaza cotidianul spaniol Marca.

Elon Musk povesteste, pe Twitter, despre caderile teribile si stresul neincetat din viata sa

Celebrul antreprenor miliardar Elon Musk, care conduce, printre altele, Tesla si SpaceX, povesteste, intr-o serie de raspunsuri pe Twitter, despre caderile teribile si stresul neincetat care fac parte din viata sa si spune ca ar putea fi bipolar, chiar daca nu in sensul medical.

Romanul cu CEA MAI MARE PENSIE SPECIALA din Romania: Un magistrat militar care are 7.500 euro/luna (FOTO)

Gheorghe Balasoiu primeste lunar cea mai mare pensie din tara, in valoare de 34. 700 de lei, suma care se pare ca nu a putut sa-l ajute sa treaca prea usor peste cea mai mare drama a vietii sale,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )