Libnet.ro
UNICEF

17:15

Mare atentie! Avertisment pentru romanii care vor credite

Antena3 Antena3,
Mare atentie! Avertisment pentru romanii care vor credite

Persoanele care iau credite de la banci trebuie sa fie constiente ca acest lucru inseamna un angajament pe termen lung, care se poate transforma in timp in disconfort,a declarat, joi,. continuă pe Antena3

EximBank dispune de un plafon de garantare de 200 milioane lei pentru bancile care finanteaza IMM-uri

Bancile comerciale vor beneficia de un plafon total de garantare de 200 milioane lei din partea EximBank pentru finantarea IMM-urilor, in baza unui acord prin care vor primi o suma in limita careia vor fi emise garantii de stat pentru credite de investitii sau activitatea curenta a firmelor, informeaza banca intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Ciolos: Guvernul va incerca sa organizeze alegerile cu mai mult respect pentru romanii din afara tarii

Premierul Dacian Ciolos le-a promis, marti seara, reprezentantilor comunitatii romanesti din Belgia ca Guvernul va incerca sa organizeze alegerile cu mai mult respect pentru romanii din afara tarii, tinand cont si de experienta pe care si el a avut-o la primul tur al alegerilor prezidentiale din 2014.

Primul studiu despre sportul de anduranta: peste 50% dintre romanii care il practica spun ca au devenit mai organizati si mai eficienti la locul de munca!

Primul studiu despre sporturile de anduranta din Romania, derulat de Adrenallina, Sports PR more, prima agentie de comunicare sportiva din Romania, releva cateva detalii interesante despre romanii care le practica.

Website de educatie sexuala pentru imigrantii care ajung in Germania

Un website de educatie sexuala destinat imigrantilor care ajung in Germania si disponibil in 13 limbi, inclusiv romana, a fost activat joi de Centrul Federal german de Educatie pentru Sanatate, obiectivul demersului fiind ca acesti noi veniti sa fie informati despre comportamentele sexuale uzuale in aceasta tara si sa afle metodele anticonceptionale si de planificare familiala, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )